Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LOSC FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 941
LOSC FC La Tremblade FC
442-team Tactiek essai 1
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


9e minuut.
Ilarionov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guitton met de inworp. Griffon rent richting de bal. Griffon passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicula probeert naar een medespeler te passen. Rivière kopt de bal weg. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap. Le Coz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Keçeciler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivière rent richting de bal. Rivière geeft de bal voor. Fary springt en kopt de bal. Le Coz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - La Tremblade FC 1:0

16e minuut.
Grabinski passt de bal zonder na te denken. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu schiet op doel. Le Coz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - La Tremblade FC 2:0

18e minuut.
Lucaciu speelt de bal door. Klungelig pakt Forno de bal. Forno passt de bal in één keer door. Fary rent richting de bal. Fary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - La Tremblade FC 3:0

20e minuut.
Rivière probeert naar een medespeler te passen. Fary rent richting de bal. Fary passt de bal met de wreef. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary passt de bal zonder na te denken. Blanc rent richting de bal. Lucaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rivière speelt de bal door. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc rent richting de bal. Lucaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucaciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu passt de bal met de wreef. Fary rent richting de bal. Fary draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aznar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu passt de bal zonder na te denken. Keçeciler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - La Tremblade FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 30%, La Tremblade FC 70%.
LOSC FC - La Tremblade FC 4:0

62e minuut.
Blanc geeft een hoge lob. Inworp. Keçeciler met de inworp. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu passt de bal zonder na te denken. Keçeciler met een sublieme pass. Lucaciu heeft problemen om de bal te vangen. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap. Le Coz bokst de bal weg.

66e minuut.
Lucaciu onderschept slim de pass. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler met een sublieme pass. Lucaciu is nu in balbezit. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap. Le Coz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - La Tremblade FC 5:0

68e minuut.
Cissokho geeft de bal voor. Inworp. Forno met de inworp. Fary rent richting de bal. Fary draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Trică speelt de bal door. Forno is nu in balbezit. Forno speelt de bal door. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu draait met de bal, schiet en ... Le Coz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Trică rent richting de bal. Trică passt de bal in één keer door. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucaciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Aznar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forno met een snelle inworp. Fary rent richting de bal. Fary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - La Tremblade FC 6:0

85e minuut.
Guitton onderschept slim de pass. Guitton geeft een lange en hoge pass. Fary kopt de bal weg. Lucaciu heeft problemen om de bal te vangen. Lucaciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keçeciler met de inworp. Rivière is nu in balbezit. Rivière geeft een hoge lob. Daar is Conan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 27%, La Tremblade FC 73%.
LOSC FC - La Tremblade FC 6:0