Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: sintrim-team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3092
sintrim-team West Ham F.C
enosis 21 Tactiek 541 def
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Piwko passt de bal met de wreef. Noher rent richting de bal. De Matteis is nu in balbezit. Noher onderschept slim de pass. Noher haalt uit met een fantastische trap. Raca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Doldán rent richting de bal. Doldán passt de bal zonder na te denken. Latoszek rent richting de bal. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - West Ham F.C 0:1

37e minuut.
Doeltrap. Ghiţă met een harde bal richting middenveld. Mazurczak kopt de bal weg. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Ghiţă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 46%, West Ham F.C 54%.
sintrim-team - West Ham F.C 0:1

46e minuut.
Gadelha komt het veld opgelopen. Apaydın komt het veld opgelopen. Şuşoi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Huy Thành is nu in balbezit. Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters geeft een lange en hoge pass. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - West Ham F.C 0:2

51e minuut.
Huy Thành onderschept slim de pass. Huy Thành geeft een lange en hoge pass. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha geeft de bal voor. Şuşoi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Apaydın passt de bal in één keer door. Gadelha rent richting de bal. Gadelha speelt de bal door. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kolbaşı geeft de bal voor. Apaydın is nu in balbezit. Piwko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piwko krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De Matteis kopt de bal weg. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Noher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piwko geeft de bal voor. Raca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kociński komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De Matteis speelt de bal door. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Apaydın speelt de bal door. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi draait met de bal, schiet en ... Ghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Piwko speelt de bal door. Noher is nu in balbezit. Apaydın schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Apaydın naar de kleedkamers voor een vroege douche. Noher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vujković komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Piwko met een sublieme pass. Bougaidis is nu in balbezit. Bougaidis passt de bal met de wreef. Piwko heeft problemen om de bal te vangen. Piwko geeft een hoge lob. Kociński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujković is nu in balbezit. Vujković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - West Ham F.C 1:2

88e minuut.
Bougaidis passt de bal met de wreef. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociński probeert naar een medespeler te passen. Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Touloumtzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Touloumtzis geeft een hoge lob. Wouters is nu in balbezit. Wouters geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 54%, West Ham F.C 46%.
sintrim-team - West Ham F.C 1:2