Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Grotte des Verderbens
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9544
FC Pest CHROBRY_1946
Basic2a Tactiek OFF-TOT
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
75.1 gemiddelde waardering 44.6
outstanding Schieten good
incredible Passen good
very good Verdedigen average


3e minuut.
Schultz met een snelle inworp. Klungelig pakt Fabri de bal. Fabri passt de bal met de wreef. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Kollár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Schultz met een sublieme pass. Fabri is nu in balbezit. Fabri passt de bal zonder na te denken. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... Kollár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 1:0

9e minuut.
Haak is nu in balbezit. Haak speelt de bal door. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 2:0

11e minuut.
Pavlovic is nu in balbezit. Pavlovic passt de bal met de wreef. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski schiet op doel. Kollár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 3:0

14e minuut.
Sierściuch speelt de bal door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri passt de bal in één keer door. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel. Kollár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Birkenstock de bal. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Korzeniowski kopt de bal weg. Schultz rent richting de bal. Schultz speelt de bal door. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 4:0

25e minuut.
Haak is nu in balbezit. Haak passt de bal met de wreef. Daar is Schär, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... Kollár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa passt de bal met de wreef. De la Puente geeft een lange en hoge pass. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Terno onderschept slim de pass. Terno geeft een lange en hoge pass. Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schultz heeft problemen om de bal te vangen. Schultz draait met de bal, schiet en ... Kollár bokst de bal weg. Iwanowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 5:0

33e minuut.
Inworp. Haak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Salvati de bal. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Schultz passt de bal met de wreef. Fabri rent richting de bal. Fabri passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Lauterburg geeft een hoge lob. Iwanowski kopt de bal weg. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 6:0

39e minuut.
Korzeniowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Möckli. Korzeniowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schultz kopt de bal weg. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Kollár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 7:0

42e minuut.
Haak is nu in balbezit. Haak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Iwanowski de bal. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... Kollár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 8:0

44e minuut.
Fabri rent richting de bal. Fabri speelt de bal door. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. Kollár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pest 30%, CHROBRY_1946 70%.
FC Pest - CHROBRY_1946 9:0

46e minuut.
Klungelig pakt Mitreski de bal. Iwanowski begaat een overtreding. Mitreski raakt geblesseerd tijdens het duel. Schär zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Möckli probeert naar een medespeler te passen. Laportosa rent richting de bal. De la Puente geeft de bal voor. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Fabri speelt de bal door. Haak rent richting de bal. Haak geeft de bal voor. Salvati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korzeniowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mitreski heeft problemen om de bal te vangen. Haak rent richting de bal. Haak geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Möckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 10:0

55e minuut.
Möckli geeft een hoge lob. Haak geeft een hoge lob. Iwanowski kopt de bal weg. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Haak is nu in balbezit. Daar is Haak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haak passt de bal in één keer door. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski passt de bal in één keer door. Birkenstock heeft problemen om de bal te vangen. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pavlovic kopt de bal weg. Walseth geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski kopt de bal weg. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... Kollár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Birkenstock is nu in balbezit. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri speelt de bal door. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De la Puente kopt de bal weg. Daar is Salvati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak haalt uit met een fantastische trap. Kollár probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 11:0

65e minuut.
Revoredo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fabri rent richting de bal. Fabri passt de bal met de wreef. Haak speelt de bal door. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Kollár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Revoredo heeft problemen om de bal te vangen. Revoredo schiet op doel. Kollár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente geeft een lange en hoge pass. Revoredo kopt de bal weg. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 12:0

74e minuut.
Daar is Birkenstock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revoredo rent richting de bal. Haak is nu in balbezit. Haak draait met de bal, schiet en ... Kollár probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kollár met een harde bal richting middenveld. Fabri kopt de bal weg. Haak rent richting de bal. Klungelig pakt Haak de bal. Haak schiet op doel. Kollár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Revoredo is nu in balbezit. Kollár met een sublieme pass. Haak kopt de bal weg. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Schultz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schultz met een sublieme pass. Fabri rent richting de bal. Fabri geeft een lange en hoge pass. Revoredo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kollár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Niewolski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Haak de bal. Haak passt de bal met de wreef. Revoredo rent richting de bal. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Kollár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - CHROBRY_1946 13:0

89e minuut.
Mitreski verovert de bal door een tackle van achteren. Mitreski geeft een lange en hoge pass. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pest 14%, CHROBRY_1946 86%.
FC Pest - CHROBRY_1946 13:0