Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Miền Đất Dữ
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2400
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo Hải Dương
ta da tro lai Tactiek 44-22222222
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 48.3
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
solide Verdedigen solide


19e minuut.
Khắc Vũ controleert de bal met de borst. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khắc Vũ. Khắc Vũ krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena probeert naar een medespeler te passen. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang schiet op doel. Murillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Khắc Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Giang rent richting de bal. Khắc Vũ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Giang raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Hà legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hải Dương 0:1

32e minuut.
Phú Hải geeft een lange en hoge pass. Gia Thiện rent richting de bal. Lacorte maakt een afschuwelijke overtreding. Lacorte krijgt een gele kaart. Gia Thiện raakt geblesseerd tijdens het duel. Xuân Kiên zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gia Thiện kan de bal niet met de borst controleren. Wat een zware overtreding van Vanghelie ... Strafschop! Vanghelie krijgt een gele kaart. Gia Thiện is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prętczyński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. de Dios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Hoàng Sửu rent richting de bal. Hoàng Sửu passt de bal in één keer door. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hải Dương 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 65%, Hải Dương 35%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hải Dương 0:2

52e minuut.
Daar is Hoàng Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arenas onderschept slim de pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Murillo bokst de bal weg.

70e minuut.
Martirena geeft de bal voor. Fernández Arenas rent richting de bal. Trung Giang onderschept slim de pass. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. Murillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Lacorte probeert de bal met de borst te controleren. Gia Thiện onderschept slim de pass. Xuân Kiên is nu in balbezit. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hoàng Hà kopt de bal weg. Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hammerstad begaat een overtreding. Hammerstad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 69%, Hải Dương 31%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Hải Dương 0:2