Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Yellow Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5637
Żółte Smoki Pozor Krynica
433 Tactiek nowa
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 43.1
goed Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Greavu rent richting de bal. Cârlea onderschept slim de pass. Cârlea geeft een hoge lob. Lado Curty rent richting de bal. Lado Curty schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Pozor Krynica 0:1

11e minuut.
Calzadilla met een harde bal richting middenveld. Błaszczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radliński. Radliński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Baptista met een sublieme pass. Greavu speelt de bal door. Karakula speelt de bal door. Królikowski rent richting de bal. Królikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Karakula rent richting de bal. Ferrini Folcarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baptista met een snel genomen vrije trap. Dewez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żółte Smoki - Pozor Krynica 1:1

20e minuut.
Fąk is nu in balbezit. Fąk geeft een lange en hoge pass. Dewez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista geeft een lange en hoge pass. Królikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Calzadilla bokst de bal weg. Dewez is nu in balbezit. Dewez haalt uit met een fantastische trap. Calzadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Pozor Krynica 2:1

26e minuut.
Baptista met een sublieme pass. Daar is Dewez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Calzadilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Pozor Krynica 3:1

35e minuut.
Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialesakis probeert naar een medespeler te passen. Greavu met een sublieme pass. Królikowski rent richting de bal. Królikowski schiet op doel. Calzadilla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 25%, Pozor Krynica 75%.
Żółte Smoki - Pozor Krynica 3:1

46e minuut.
Hajdo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Owczarski komt het veld opgelopen. Długi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Čičinis geeft een hoge lob. Paranghel is nu in balbezit. Karakula onderschept slim de pass. Owczarski rent richting de bal. Owczarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cârlea kopt de bal weg. Čičinis probeert de bal aan de voet te houden. Lado Curty is nu in balbezit. Baranovschi rent richting de bal. Baranovschi haalt uit met een fantastische trap. Weigelt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Błaszczyk geeft een hoge lob. Długi rent richting de bal. Tabata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Długi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Błaszczyk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Calzadilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Pozor Krynica 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 33%, Pozor Krynica 67%.
Żółte Smoki - Pozor Krynica 4:1