Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6261
CSA Steaua 1947 F.C. COTROCENI
guardiola we got Tactiek juniori
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
22.1 gemiddelde waardering 58.6
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Escobar rent richting de bal. Konarzewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escobar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escobar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:1

3e minuut.
Zolowski speelt de bal door. Klungelig pakt Condruţ de bal. Ilionescu onderschept slim de pass. Gheorghiţă rent richting de bal. Gheorghiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Escobar met een snelle inworp. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiţă draait met de bal, schiet en ... Bosnyák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meneguzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López Ramírez neemt de hoekschop. Gheorghiţă springt en kopt de bal. Meneguzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Klungelig pakt Ilionescu de bal. Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal in één keer door. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gheorghiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Raiss kopt de bal weg. Wostal is nu in balbezit. Gheorghiţă onderschept slim de pass. Gheorghiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Andrei met een sublieme pass. Ilionescu is nu in balbezit. Gheorghiţă rent richting de bal. Gheorghiţă haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:2

16e minuut.
Wostal probeert naar een medespeler te passen. Meixner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meixner geeft een lange en hoge pass. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:3

22e minuut.
López Ramírez is nu in balbezit. López Ramírez geeft de bal voor. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:4

24e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă schiet op doel. Meneguzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:5

26e minuut.
Meixner is nu in balbezit. Meixner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ramírez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vurduk geeft een lange en hoge pass. Meneguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:6

28e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft een hoge lob. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:7

29e minuut.
Ilionescu onderschept slim de pass. Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă onderschept slim de pass. Gheorghiţă schiet op doel. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:8

31e minuut.
Bosnyák onderschept slim de pass. Bosnyák geeft een hoge lob. Raineri kopt de bal weg. Vurduk rent richting de bal. Vurduk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Gheorghiţă de bal onder controle te krijgen. Lijun kopt de bal weg. Escobar met een sublieme pass. Klungelig pakt Gheorghiţă de bal. Gheorghiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ilionescu is nu in balbezit. Escobar is nu in balbezit. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:9

37e minuut.
Lijun geeft de bal voor. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Meixner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raineri met een snelle inworp. Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:10

41e minuut.
Konarzewski geeft de bal voor. López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez geeft een hoge lob. Gheorghiţă rent richting de bal. Gheorghiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:11

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Raiss de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ramírez met de inworp. Vurduk rent richting de bal. Vurduk geeft een lange en hoge pass. Meneguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vurduk neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gheorghiţă de bal. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 78%, F.C. COTROCENI 22%.
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:11

46e minuut.
Lijun geeft een lange en hoge pass. López Ramírez kopt de bal weg. Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:12

50e minuut.
Klungelig pakt Meixner de bal. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft een hoge lob. Ilionescu controleert de bal met de borst. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vurduk heeft problemen om de bal te vangen. Meixner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vurduk raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilionescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:13

56e minuut.
Ilionescu is nu in balbezit. López Ramírez is nu in balbezit. López Ramírez geeft een lange en hoge pass. Vurduk rent richting de bal. Vurduk draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:14

60e minuut.
Lijun rent richting de bal. Lijun geeft de bal voor. López Ramírez is nu in balbezit. López Ramírez draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:15

65e minuut.
López Ramírez kopt de bal weg. Ilionescu heeft problemen om de bal te vangen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă rent richting de bal. Gheorghiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Escobar met een sublieme pass. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:16

73e minuut.
Căpăţînă met een sublieme pass. Vurduk is nu in balbezit. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lijun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijun geeft een hoge lob. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gheorghiţă schiet op doel. Tchúr heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski rent richting de bal. Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ilionescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
López Ramírez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Raineri de bal. Raineri geeft een lange en hoge pass. Vurduk rent richting de bal. Vurduk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk geeft een lange en hoge pass. Gheorghiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:17

85e minuut.
Vurduk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Meixner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lijun geeft de bal voor. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu schiet op doel. Meneguzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gheorghiţă is nu in balbezit. Gheorghiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vurduk rent richting de bal. López Ramírez rent richting de bal. López Ramírez speelt de bal door. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:18

88e minuut.
Ilionescu onderschept slim de pass. Ilionescu geeft een lange en hoge pass. Vurduk rent richting de bal. Vurduk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:19

90e minuut.
Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez onderschept slim de pass. López Ramírez geeft een lange en hoge pass. Ilionescu heeft problemen om de bal te vangen. Ilionescu schiet op doel. Meneguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Konarzewski de bal. Gheorghiţă is nu in balbezit. Gheorghiţă passt de bal zonder na te denken. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 82%, F.C. COTROCENI 18%.
CSA Steaua 1947 - F.C. COTROCENI 0:19