Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Wimbledon Tokers Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1066
Wimbledon Tokers West Ham F.C
sorted22 Tactiek 541 def
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 45.3
solide Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Erduyar trapt de bal weg. Gadelha kopt de bal weg. Ostrev controleert de bal met de borst. Goldschmied verovert de bal door een tackle van achteren. Goldschmied schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Krachmarov geeft een lange en hoge pass. Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán geeft een lange en hoge pass. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Ilinov bokst de bal weg.

15e minuut.
Gadelha kopt de bal weg. Bruzda speelt de bal door. Vitacchio heeft problemen om de bal te vangen. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Ilinov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - West Ham F.C 0:1

21e minuut.
Doldán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadelha probeert de bal met de borst te controleren. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Wouters heeft problemen om de bal te vangen. Wouters geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doldán is nu in balbezit. Krachmarov verovert de bal door een tackle van achteren. Krachmarov passt de bal met de wreef. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doldán kopt de bal weg. Dachev rent richting de bal. Dachev passt de bal met de wreef. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda passt de bal in één keer door. Vitacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha passt de bal met de wreef. Paal! Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Ilinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - West Ham F.C 0:2

32e minuut.
Ostrev rent richting de bal. Ostrev speelt de bal door. Genchev geeft een lange en hoge pass. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gadelha onderschept slim de pass. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Goldschmied verovert de bal door een tackle van achteren. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Ilinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wouters rent richting de bal. Wouters passt de bal zonder na te denken. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - West Ham F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimbledon Tokers 52%, West Ham F.C 48%.
Wimbledon Tokers - West Ham F.C 0:3

46e minuut.
Minovski komt het veld opgelopen. Kobarynko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszkowski geeft een hoge lob. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Ilinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Dachev onderschept slim de pass. Raca probeert naar een medespeler te passen. Goldschmied bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Ilinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - West Ham F.C 0:4

55e minuut.
Inworp. Diev komt het veld opgelopen. Yalamov komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Krachmarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radler is nu in balbezit. Radler passt de bal zonder na te denken. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda geeft de bal voor. Dachev kopt de bal weg. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Stewart komt het veld opgelopen. Sturdza komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Stewart is nu in balbezit. Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda speelt de bal door. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kobarynko rent richting de bal. Kobarynko geeft de bal voor. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied schiet op doel. Adams probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vitacchio kopt de bal weg. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobarynko neemt de hoekschop. Goldschmied krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ilinov trapt de bal weg. Krachmarov kopt de bal weg. Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Radler onderschept slim de pass. Radler passt de bal in één keer door. Stewart met een sublieme pass. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Yalamov rent richting de bal. Yalamov passt de bal met de wreef. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied schiet op doel. Łoszkowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pecev komt het veld opgelopen. Sanfilippo komt het veld opgelopen. Truie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimbledon Tokers 57%, West Ham F.C 43%.
Wimbledon Tokers - West Ham F.C 0:4