Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Beateam FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6432
Beateam FC Berettyóújfalu FC
Alfa1 Tactiek kkk
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 47.6
very good Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Dudziński is nu in balbezit. Kőhalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Kőhalmi schiet op doel. Potroviţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 1:0

10e minuut.
Daar is Horák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horák passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőhalmi onderschept slim de pass. Kőhalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Di Riso is nu in balbezit. Di Riso geeft de bal voor. Koulocheris rent richting de bal. Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi draait met de bal, schiet en ... del Moral Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majslak geeft een lange en hoge pass. del Moral Fernández probeert naar een medespeler te passen. Mariscal kopt de bal weg. Pálfi rent richting de bal. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 2:0

23e minuut.
Mariscal heeft problemen om de bal te vangen. Mariscal passt de bal zonder na te denken. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 3:0

30e minuut.
Coméndez geeft een hoge lob. Gorzeński is nu in balbezit. Gonda onderschept slim de pass. Gonda draait met de bal, schiet en ... Potroviţa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 4:0

34e minuut.
Gorzeński geeft een hoge lob. Cabassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. del Moral Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 4:1

38e minuut.
Dohn geeft een hoge lob. Pálfi is nu in balbezit. Gonda is nu in balbezit. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Koulocheris geeft de bal voor. Kőhalmi is nu in balbezit. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőhalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Kőhalmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mariscal met een sublieme pass. Pálfi is nu in balbezit. Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pálfi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beateam FC 45%, Berettyóújfalu FC 55%.
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 4:1

47e minuut.
Acevedo met een sublieme pass. Silaghi is nu in balbezit. Cabassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Dudziński schiet op doel. del Moral Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Koulocheris probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rocha roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rocha kan niet meer verder spelen. Kari komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kari onderschept slim de pass. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi schiet op doel. Potroviţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 5:1

62e minuut.
Mariscal geeft de bal voor. Klungelig pakt Gorzeński de bal. Gonda rent richting de bal. Gonda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 6:1

64e minuut.
Mariscal probeert naar een medespeler te passen. Horák geeft een hoge lob. Di Riso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kőhalmi is nu in balbezit. Kőhalmi haalt uit met een fantastische trap. Potroviţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Parascandolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dohn onderschept slim de pass. Dohn geeft de bal voor. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Mariscal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariscal geeft de bal voor. Gonda rent richting de bal. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Potroviţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 7:1

76e minuut.
Dudziński rent richting de bal. Kari probeert naar een medespeler te passen. Mariscal geeft een lange en hoge pass. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gyurkovits onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kőhalmi geeft de bal voor. Pálfi rent richting de bal. Gonda is nu in balbezit. Gonda draait met de bal, schiet en ... Potroviţa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beateam FC 48%, Berettyóújfalu FC 52%.
Beateam FC - Berettyóújfalu FC 8:1