Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mirmidonia Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7303
Mirmidonia Fagiolada
De Rossi Tactiek mkcEccellenzaToC
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 40
formidabel Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Prudente verovert de bal door een tackle van achteren. Prudente passt de bal zonder na te denken. Babayan is nu in balbezit. Babayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 1:0

9e minuut.
Portello onderschept slim de pass. Portello probeert naar een medespeler te passen. Persani is nu in balbezit. Persani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 2:0

11e minuut.
Quimis geeft de bal voor. Roccati met een sublieme pass. Tenani kopt de bal weg. Prudente rent richting de bal. Prudente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tenani passt de bal zonder na te denken. Quimis is nu in balbezit. Quimis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Persani de bal. Persani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 3:0

16e minuut.
Cani speelt de bal door. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista passt de bal zonder na te denken. Cassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Coana verovert de bal door een tackle van achteren. Quimis verovert de bal door een tackle van achteren. Quimis probeert naar een medespeler te passen. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 4:0

25e minuut.
Masiello geeft de bal voor. Padalini kopt de bal weg. Daar is Cani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayan is nu in balbezit. Babayan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Roccati trapt de bal weg. Padalini kopt de bal weg. Portello speelt de bal door. Calatrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani verovert de bal door een tackle van achteren. Roccati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 5:0

29e minuut.
Calatrone speelt de bal door. Klungelig pakt De Battista de bal. Padalini probeert naar een medespeler te passen. Persani is nu in balbezit. Persani draait met de bal, schiet en ... Roccati bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 6:0

37e minuut.
Daar is Coana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prudente is nu in balbezit. Coana met een sublieme pass. Prudente rent richting de bal. Prudente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Babayan rent richting de bal. Babayan passt de bal met de wreef. Prudente rent richting de bal. Prudente draait met de bal, schiet en ... Roccati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 7:0

41e minuut.
De Battista probeert naar een medespeler te passen. Cassani rent richting de bal. Prudente onderschept slim de pass. Persani rent richting de bal. Persani geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babayan controleert de bal met de borst. Babayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 37%, Fagiolada 63%.
Mirmidonia - Fagiolada 8:0

46e minuut.
Quimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimis passt de bal zonder na te denken. Babayan is nu in balbezit. Prudente bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 9:0

47e minuut.
Cassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calatrone. Calatrone krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Padalini is nu in balbezit. Padalini geeft een hoge lob. Prudente is nu in balbezit. Prudente schiet op doel. Roccati probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Calatrone verovert de bal door een tackle van achteren. Calatrone geeft een hoge lob. Prudente rent richting de bal. Prudente schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes geeft de bal voor. Cani controleert de bal met de borst. Babayan verovert de bal door een tackle van achteren. Babayan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Masiello geeft de bal voor. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio geeft de bal voor. Calatrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatrone geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Cassani de bal. Padalini speelt de bal door. Kwoon-Son geeft een hoge lob. Prudente rent richting de bal. Prudente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bertocco rent richting de bal. Vivenzio onderschept slim de pass. Vivenzio geeft een hoge lob. Persani rent richting de bal. Persani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fagiolada 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 48%, Fagiolada 52%.
Mirmidonia - Fagiolada 10:0