Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2284
Fc.Poiana SV Sasbachwalden
334amatori Tactiek speciala
50% Balbezit 50%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 10
74.3 gemiddelde waardering 43.5
incredible Schieten average
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Tatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son geeft de bal voor. Sipeki bokst de bal weg.

4e minuut.
Żulewski rent richting de bal. Chitic rent richting de bal. Chitic geeft een lange en hoge pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 1:0

5e minuut.
Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Son passt de bal zonder na te denken. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Sipeki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Xəqani stond buitenspel. Fermić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Arndt de bal. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Čaňo rent richting de bal. Chitic rent richting de bal. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Żulewski met een sublieme pass. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Sipeki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

15e minuut.
Fermić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermić geeft de bal voor. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 2:0

17e minuut.
Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 3:0

19e minuut.
Tatu geeft de bal voor. Donaubauer probeert de bal aan de voet te houden. Donaubauer geeft de bal voor. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Tatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Son rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatu. Jee-Son raakt geblesseerd tijdens het duel. Čaňo komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek passt de bal met de wreef. Chitic is nu in balbezit. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 4:0

28e minuut.
Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Chitic kopt de bal weg. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arndt heeft problemen om de bal te vangen. Blanco geeft een hoge lob. Żulewski probeert naar een medespeler te passen. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 5:0

34e minuut.
Żulewski kopt de bal weg. Vandebroek kan de bal niet met de borst controleren. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arndt is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żulewski neemt de hoekschop. Sipeki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal zonder na te denken. Čaňo is nu in balbezit. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 6:0

38e minuut.
Uluerdem met een sublieme pass. Jee-Son rent richting de bal. Przerywacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przerywacz krijgt een gele kaart. Jee-Son is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čaňo met een snel genomen vrije trap. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 19%, SV Sasbachwalden 81%.
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 6:0

46e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic is nu in balbezit. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 7:0

48e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Żulewski rent richting de bal. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Vandebroek maakt een snoekduik en kopt de bal. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 8:0

50e minuut.
Arndt is nu in balbezit. Čaňo verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Sipeki bokst de bal weg.

51e minuut.
Żulewski is nu in balbezit. Żulewski geeft een hoge lob. Daar is Vandebroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 9:0

52e minuut.
Hermaniuk passt de bal met de wreef. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermić onderschept slim de pass. Fermić geeft de bal voor. Vandebroek krijgt zijn hoofd ertegen. Sipeki bokst de bal weg. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 10:0

53e minuut.
Nadarkiewicz speelt de bal door. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel. Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Żulewski met een sublieme pass. Čaňo rent richting de bal. Čaňo passt de bal in één keer door. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 11:0

57e minuut.
Donaubauer verovert de bal door een tackle van achteren. Donaubauer geeft een hoge lob. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 12:0

58e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arndt begaat een overtreding. Vandebroek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vandebroek kan niet meer verder spelen. Torres komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Čaňo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sipeki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 13:0

60e minuut.
Daar is Uluerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 14:0

63e minuut.
Doeltrap. Sipeki met een harde bal richting middenveld. Żulewski kopt de bal weg. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 15:0

64e minuut.
Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Żulewski probeert naar een medespeler te passen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son passt de bal met de wreef. Čaňo is nu in balbezit. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Blocher stond buitenspel. Madincea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chitic kopt de bal weg. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Chitic kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Chitic rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco speelt de bal door. Čaňo heeft problemen om de bal te vangen. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermić verovert de bal door een tackle van achteren. Fermić geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 16:0

76e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft de bal voor. Čaňo rent richting de bal. Čaňo geeft een lange en hoge pass. Tatu heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torres neemt de penalty, wat een uithaal! Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 17:0

79e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Čaňo rent richting de bal. Čaňo passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Sipeki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Hermaniuk trapt de bal weg van het doel. Kıpırdamaz kopt de bal weg. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 18:0

83e minuut.
Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 19:0

86e minuut.
Donaubauer rent richting de bal. Donaubauer geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chitic stond buitenspel. Arndt neemt vlug de vrije trap. Donaubauer geeft een hoge lob. Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 16%, SV Sasbachwalden 84%.
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 19:0