Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: East Padulj city Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4415
East Padulj city Wretchedster reUnited
trening Tactiek 5-2-3
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
9 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten good
very good Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Bračanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bračanov speelt de bal door. Vendelbo Løvenørn probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres speelt de bal door. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Molina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 0:1

7e minuut.
Kania kopt de bal weg. Gieremek rent richting de bal. Gieremek geeft een lange en hoge pass. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Shevchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gligorjević is nu in balbezit. Miler onderschept slim de pass. Miler draait met de bal, schiet en ... Molina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler met een sublieme pass. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 0:2

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molina met een harde bal richting middenveld. Reyes Calderón kopt de bal weg. Miler is nu in balbezit. Miler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 0:3

19e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Vendelbo Løvenørn kopt de bal weg. Klungelig pakt Miler de bal. Miler draait met de bal, schiet en ... Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 0:4

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kania stond buitenspel. Mạnh Hoàng maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres schiet op doel. Molina bokst de bal weg.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 0:5

26e minuut.
Miler heeft problemen om de bal te vangen. Gligorjević is nu in balbezit. Miler onderschept slim de pass. Miler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 0:6

28e minuut.
Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes Calderón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Reyes Calderón moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Reyes Calderón schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kania is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kania wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Skorup is nu in balbezit. Skorup met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 1:6

35e minuut.
Navarro Rodríguez speelt de bal door. Vendelbo Løvenørn met een sublieme pass. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler haalt uit met een fantastische trap. Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gieremek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benati rent richting de bal. Benati speelt de bal door. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gușea is nu in balbezit. Gușea geeft een lange en hoge pass. Daar is Marijačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Benati met een snelle inworp. Torres is nu in balbezit. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk schiet op doel. Molina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 1:7

44e minuut.
Benati passt de bal zonder na te denken. Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk onderschept slim de pass. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 77%, Wretchedster reUnited 23%.
East Padulj city - Wretchedster reUnited 1:7

48e minuut.
Marijačić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 1:8

51e minuut.
Gligorjević geeft een lange en hoge pass. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Kania verovert de bal door een tackle van achteren. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 2:8

59e minuut.
Skorup rent richting de bal. Inworp. Benati met een snelle inworp. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Molina met een sublieme pass. Vendelbo Løvenørn kopt de bal weg. Miler rent richting de bal. Miler draait met de bal, schiet en ... Molina probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benati zal de hoekschop nemen. Torres kopt de bal weg. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 2:9

67e minuut.
Benati verovert de bal door een tackle van achteren. Benati met een sublieme pass. Drljača met een sublieme pass. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Benati rent richting de bal. Benati passt de bal in één keer door. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 2:10

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Mạnh Hoàng de bal onder controle te krijgen. Marijačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijačić speelt de bal door. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 2:11

77e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Daar is Benati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benati met een sublieme pass. Miler rent richting de bal. Miler haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hoàng speelt de bal door. Vendelbo Løvenørn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... Nere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kania rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Wretchedster reUnited 3:11

81e minuut.
Miler passt de bal zonder na te denken. Vendelbo Løvenørn met een sublieme pass. Drljača met een sublieme pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Molina trapt de bal weg. Vendelbo Løvenørn kopt de bal weg. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Klungelig pakt Benati de bal. Kania rent richting de bal. Marijačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania onderschept slim de pass. Kania schiet op doel. Nere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Navarro Rodríguez passt de bal in één keer door. Inworp. Benati met een snelle inworp. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. Molina bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 74%, Wretchedster reUnited 26%.
East Padulj city - Wretchedster reUnited 3:11