Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Pezzo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4332
Real Pezzo joel team
4-4-2 Tactiek gioele1
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 44.8
outstanding Schieten adequate
outstanding Passen average
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
Etxaburu rent richting de bal. Etxaburu geeft de bal voor. Clemente kopt de bal weg. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zawodny met een sublieme pass. Cornea rent richting de bal. Cornea passt de bal in één keer door. Zawodny geeft een hoge lob. Becci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een hoge lob. Zawodny kopt de bal weg. Daar is Cornea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornea draait met de bal, schiet en ... Paal! Nae kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Zampol geeft de bal voor. Cornea rent richting de bal. Cornea passt de bal met de wreef. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - joel team 1:0

16e minuut.
Espinosa met een snelle inworp. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci draait met de bal, schiet en ... Bobbiese probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - joel team 2:0

18e minuut.
Prince kopt de bal weg. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Becci de bal. Becci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Nae speelt de bal door. Zawodny kan de bal niet met de borst controleren. Zawodny speelt de bal door. Cornea rent richting de bal. Cornea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dondini is nu in balbezit. Etxaburu met een sublieme pass. Zawodny probeert naar een medespeler te passen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Zygert met een sublieme pass. Iervini bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - joel team 3:0

29e minuut.
Espinosa passt de bal met de wreef. Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal met de wreef. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski passt de bal zonder na te denken. Iervini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iervini geeft een lange en hoge pass. Cornea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - joel team 4:0

35e minuut.
Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa speelt de bal door. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel. Nae probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Nae trapt de bal weg. Clemente kopt de bal weg. Klungelig pakt Becci de bal. Becci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Cornea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygert rent richting de bal. Met opzet legt Cornea zijn tegenspeler op de grond. Cornea krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Etxaburu probeert naar een medespeler te passen. Espinosa met een sublieme pass. Cornea rent richting de bal. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nae probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Doeltrap. Botezatu trapt de bal weg. Clemente kopt de bal weg. Cornea heeft problemen om de bal te vangen. Cornea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 23%, joel team 77%.
Real Pezzo - joel team 4:0

46e minuut.
Giambelli komt het veld opgelopen. Morig komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Morig geeft een lange en hoge pass. Milewski geeft een hoge lob. Zampol probeert naar een medespeler te passen. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel. Nae kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa passt de bal in één keer door. Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft de bal voor. Cornea is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal met de wreef. Cornea heeft problemen om de bal te vangen. Cornea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - joel team 5:0

60e minuut.
Inworp. Zampol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinosa speelt de bal door. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Espinosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caggegi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zawodny passt de bal met de wreef. Clemente geeft de bal voor. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Nae maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Nae trapt de bal weg. Giambelli kopt de bal weg. Morig kan de bal niet met de borst controleren. Morig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Badalucco rent richting de bal. Clemente onderschept slim de pass. Clemente geeft een hoge lob. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Nae bokst de bal weg. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - joel team 6:0

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Milewski de bal onder controle te krijgen. Caggegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggegi passt de bal met de wreef. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Petruzzelli rent richting de bal. Zawodny onderschept slim de pass. Zawodny passt de bal met de wreef. Morig is nu in balbezit. Morig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Etxaburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxaburu geeft de bal voor. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig haalt uit met een fantastische trap. Nae probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - joel team 7:0

74e minuut.
Etxaburu met een sublieme pass. Giambelli met een sublieme pass. Clemente speelt de bal door. Daar is Cornea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Nae probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kubiš passt de bal met de wreef. Prince probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clemente speelt de bal door. Cornea is nu in balbezit. Cornea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Giambelli kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prince. Giambelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giambelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morig kopt de bal weg. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal met de wreef. Hovančák is nu in balbezit. Morig verovert de bal door een tackle van achteren. Morig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jop passt de bal met de wreef. Zawodny is nu in balbezit. Zawodny passt de bal in één keer door. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal zonder na te denken. Zawodny met een sublieme pass. Cornea rent richting de bal. Cornea draait met de bal, schiet en ... Nae kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Zawodny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornea rent richting de bal. Cornea geeft een hoge lob. Nae probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - joel team 8:0

86e minuut.
Caggegi met een sublieme pass. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente met een sublieme pass. Morig is nu in balbezit. Morig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Petruzzelli de bal. Zawodny geeft een hoge lob. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig schiet op doel. Nae probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - joel team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 18%, joel team 82%.
Real Pezzo - joel team 9:0