Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AC Strom Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2999
AC Strom NK Proteus
442fwfw Tactiek Orandžna
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 34.7
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarales met de inworp. Manembu is nu in balbezit. Manembu probeert naar een medespeler te passen. Rosa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vulpeş passt de bal met de wreef. Abramovich probeert naar een medespeler te passen. Manembu met een sublieme pass. Tříska is nu in balbezit. Tříska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 1:0

10e minuut.
Méhes speelt de bal door. Tříska rent richting de bal. Manembu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flaa de bal. Flaa draait met de bal, schiet en ... Šaponja bokst de bal weg.

24e minuut.
Šaponja trapt de bal weg. Abramovich kopt de bal weg. Daar is Kosnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manembu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Flaa is nu in balbezit. Flaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 2:0

30e minuut.
Daar is Überbacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Überbacher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Überbacher krijgt een gele kaart. Flaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Méhes neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 3:0

34e minuut.
Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manembu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prisecari de bal. Tříska rent richting de bal. Tříska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 4:0

36e minuut.
Manembu probeert naar een medespeler te passen. Tříska is nu in balbezit. Prisecari maakt een afschuwelijke overtreding. Prisecari krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Abramovich is nu in balbezit. Abramovich passt de bal met de wreef. Rosa is nu in balbezit. Rosa geeft een hoge lob. Tříska maakt een snoekduik en kopt de bal. Šaponja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 5:0

41e minuut.
Sleegers rent richting de bal. Sleegers geeft een lange en hoge pass. Prisecari heeft problemen om de bal te vangen. Flaa is nu in balbezit. Flaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Šaponja trapt de bal weg. Strohschneider kopt de bal weg. Galvez rent richting de bal. Galvez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 25%, NK Proteus 75%.
AC Strom - NK Proteus 5:0

48e minuut.
Lezaun Ezpeleta onderschept slim de pass. Lezaun Ezpeleta speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Razelos de bal onder controle te krijgen. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Csapó niet meer kan verder spelen. Fuentes komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Manembu is nu in balbezit. Manembu geeft een lange en hoge pass. Méhes kopt de bal weg. Daar is Tříska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spătariu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa passt de bal met de wreef. Flaa rent richting de bal. Flaa draait met de bal, schiet en ... Šaponja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 6:0

65e minuut.
Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal met de wreef. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kosnowski onderschept slim de pass. Abramovich geeft de bal voor. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 7:0

67e minuut.
Razelos speelt de bal door. Sleegers rent richting de bal. Manembu verovert de bal door een tackle van achteren. Manembu geeft de bal voor. Flaa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 8:0

74e minuut.
Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa met een sublieme pass. Überbacher rent richting de bal. Flaa onderschept slim de pass. Flaa haalt uit met een fantastische trap. Šaponja bokst de bal weg. Daar is Tříska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa schiet op doel. Šaponja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 9:0

75e minuut.
Méhes passt de bal in één keer door. Manembu rent richting de bal. Manembu passt de bal met de wreef. Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaa haalt uit met een fantastische trap. Šaponja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flaa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Šaponja trapt de bal weg van het doel. Razelos kopt de bal weg. Abramovich probeert de bal met de borst te controleren. Tříska rent richting de bal. Tříska haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prisecari probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Razelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovich onderschept slim de pass. Abramovich met een sublieme pass. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Šaponja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Überbacher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Méhes neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - NK Proteus 10:0

90e minuut.
Manembu kopt de bal weg. Klungelig pakt Prisecari de bal. Tříska rent richting de bal. Tříska heeft problemen om de bal te vangen. Tříska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 18%, NK Proteus 82%.
AC Strom - NK Proteus 10:0