Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Man Quang FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1066
Man Quang FC AC Strom
2341 Tactiek 442fwfw
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Sarales probeert naar een medespeler te passen. Tříska rent richting de bal. Mező bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska onderschept slim de pass. Tříska draait met de bal, schiet en ... Jansson bokst de bal weg.

7e minuut.
Manembu rent richting de bal. Manembu met een sublieme pass. Duma geeft een hoge lob. Karan rent richting de bal. Karan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Tříska kopt de bal weg. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenopoulos rent richting de bal. Clement verovert de bal door een tackle van achteren. Clement haalt uit met een fantastische trap. Jansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pietschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietschmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihailov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Karan is nu in balbezit. Pietschmann rent richting de bal. Pietschmann passt de bal met de wreef. Karan heeft problemen om de bal te vangen. Karan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - AC Strom 1:0

18e minuut.
Clement heeft problemen om de bal te vangen. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal met de wreef. Clement rent richting de bal. Clement haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sarales passt de bal in één keer door. Vasilakos heeft problemen om de bal te vangen. Vasilakos speelt de bal door. Klungelig pakt Karan de bal. Karan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Karan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan verovert de bal door een tackle van achteren. Karan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - AC Strom 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 51%, AC Strom 49%.
Man Quang FC - AC Strom 2:0

46e minuut.
Flaa komt het veld opgelopen. Parlayan komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Vasilakos rent richting de bal. Vasilakos geeft de bal voor. Daar is Mihailov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaa rent richting de bal. Flaa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Parlayan krijgt zijn hoofd ertegen. Jansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mel passt de bal in één keer door. Vasilakos speelt de bal door. Parlayan probeert naar een medespeler te passen. Flaa is nu in balbezit. Flaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pietschmann probeert naar een medespeler te passen. Parlayan rent richting de bal. Barrientos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parlayan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Méhes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jansson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 59%, AC Strom 41%.
Man Quang FC - AC Strom 2:0