Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Pavillón do Atlántico
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5118
Galifornia Shireh CF Xermade CF
4-4-2 Pivx2 At.O Tactiek 4-3-3 SD
67% Balbezit 33%
12% Spel op eigen helft 88%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 23.1
incredible Schieten unsatisfactory
formidable Passen poor
good Verdedigen weak


6e minuut.
Hernández Creus rent richting de bal. Béguin verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Søgaard zal de hoekschop nemen. de la Sagra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 1:0

7e minuut.
de la Sagra verovert de bal door een tackle van achteren. de la Sagra speelt de bal door. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel. del Puente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 2:0

11e minuut.
Sampedro Bernardo rent richting de bal. Buenafuente verovert de bal door een tackle van achteren. Buenafuente speelt de bal door. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kabourakis rent richting de bal. Kabourakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alberto de bal. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra schiet op doel. del Puente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 3:0

13e minuut.
de la Sagra probeert naar een medespeler te passen. Charpentier met een sublieme pass. Buenafuente probeert naar een medespeler te passen. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel. del Puente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Charpentier de bal. Charpentier geeft de bal voor. Søgaard kopt de bal weg. Béguin rent richting de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Béguin rent richting de bal. Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard met een sublieme pass. Klungelig pakt de la Sagra de bal. de la Sagra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Alberto de bal. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra draait met de bal, schiet en ... del Puente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 4:0

25e minuut.
Inworp. Charpentier met de inworp. Kabourakis is nu in balbezit. Kabourakis geeft een hoge lob. Béguin krijgt zijn hoofd ertegen. del Puente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 5:0

27e minuut.
Burgos Carrasco rent richting de bal. de la Sagra verovert de bal door een tackle van achteren. de la Sagra speelt de bal door. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Burgos Carrasco is nu in balbezit. de la Sagra verovert de bal door een tackle van achteren. de la Sagra passt de bal met de wreef. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 6:0

30e minuut.
Søgaard rent richting de bal. Hernández Creus is nu in balbezit. Søgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Søgaard geeft een lange en hoge pass. Béguin springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charpentier geeft een hoge lob. de la Sagra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 7:0

34e minuut.
Bosco rent richting de bal. Bosco speelt de bal door. Luna met een sublieme pass. Béguin rent richting de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 8:0

36e minuut.
Sampedro Bernardo rent richting de bal. Béguin onderschept slim de pass. Søgaard is nu in balbezit. Søgaard geeft een hoge lob. de la Sagra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Villar heeft problemen om de bal te vangen. Béguin is nu in balbezit. Béguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 9:0

39e minuut.
Charpentier passt de bal met de wreef. Buenafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco begaat een overtreding. Buenafuente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabourakis komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 10:0

41e minuut.
Woodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodman geeft de bal voor. Daar is de la Sagra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Sagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 11:0

43e minuut.
Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin geeft een hoge lob. Daar is Alberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Buenafuente kan de bal niet met de borst controleren. Buenafuente passt de bal met de wreef. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra schiet op doel. Torralba Jiménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Puente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buenafuente verovert de bal door een tackle van achteren. Buenafuente met een sublieme pass. Béguin rent richting de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galifornia Shireh CF 13%, Xermade CF 87%.
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 12:0

48e minuut.
del Puente met een harde bal richting middenveld. Buenafuente probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Béguin de bal. Béguin schiet op doel. del Puente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 13:0

50e minuut.
del Puente trapt de bal weg van het doel. Charpentier probeert de bal met de borst te controleren. Charpentier passt de bal met de wreef. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Charpentier geeft een lange en hoge pass. Søgaard heeft problemen om de bal te vangen. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier verovert de bal door een tackle van achteren. Charpentier geeft een lange en hoge pass. de la Sagra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Buenafuente passt de bal in één keer door. Kabourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabourakis geeft de bal voor. de la Sagra geeft een lange en hoge pass. Béguin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
del Puente trapt de bal weg van het doel. Kabourakis rent richting de bal. Kabourakis met een sublieme pass. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 14:0

60e minuut.
Burgos Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra verovert de bal door een tackle van achteren. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Bosco geeft een hoge lob. Søgaard kopt de bal weg. Fernández Villar heeft problemen om de bal te vangen. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kabourakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Søgaard de bal. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. Béguin rent richting de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Søgaard is nu in balbezit. Søgaard passt de bal in één keer door. Fernández Villar onderschept slim de pass. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sampedro Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard onderschept slim de pass. Søgaard passt de bal zonder na te denken. de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
de la Sagra passt de bal in één keer door. Béguin is nu in balbezit. Fernández Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Søgaard passt de bal met de wreef. Béguin rent richting de bal. Béguin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fernández Villar de bal onder controle te krijgen. del Puente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Søgaard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Béguin krijgt zijn hoofd ertegen. del Puente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 15:0

74e minuut.
Buenafuente met een sublieme pass. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Béguin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Béguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 16:0

79e minuut.
Søgaard rent richting de bal. Søgaard passt de bal in één keer door. Béguin is nu in balbezit. Béguin haalt uit met een fantastische trap. del Puente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 17:0

82e minuut.
Bosco rent richting de bal. Bosco geeft de bal voor. Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard geeft de bal voor. Béguin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
del Puente trapt de bal weg. Kabourakis rent richting de bal. Kabourakis passt de bal in één keer door. Béguin rent richting de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Woodman kopt de bal weg. Klungelig pakt Kabourakis de bal. Charpentier speelt de bal door. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 18:0

88e minuut.
Sampedro Bernardo rent richting de bal. Søgaard onderschept slim de pass. Søgaard passt de bal met de wreef. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap. del Puente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Buenafuente met een sublieme pass. Søgaard is nu in balbezit. Søgaard met een sublieme pass. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galifornia Shireh CF 10%, Xermade CF 90%.
Galifornia Shireh CF - Xermade CF 19:0