Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Perskindol-United Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5323
Perskindol-United The Academy
4-3-3 ufe abe Tactiek 4-2-1-3
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
40.4 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten very good
average Passen excellent
average Verdedigen solid


3e minuut.
Dällenbach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meister komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Wild probeert naar een medespeler te passen. Honegger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pallas. Pallas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zitterli speelt de bal door. Honegger met een sublieme pass. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 0:1

17e minuut.
Daar is Schifferli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwak geeft de bal voor. Ambühl rent richting de bal. Ambühl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 0:2

18e minuut.
Zitterli speelt de bal door. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas begaat een overtreding. Pallas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

20e minuut.
Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aelpler de bal. Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Wild geeft de bal voor. Ötztürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Fratschöl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ançay is nu in balbezit. Fratschöl rent richting de bal. Fratschöl draait met de bal, schiet en ... Ötztürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Meister geeft een lange en hoge pass. Tarone kopt de bal weg. Salopää bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp onderschept slim de pass. Napp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Napp is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Napp bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 1:2

33e minuut.
Dziwak speelt de bal door. Wild rent richting de bal. Wild met een sublieme pass. Daar is Ambühl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambühl schiet op doel. Ötztürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 1:3

42e minuut.
Wild met een sublieme pass. Meister onderschept slim de pass. Ambühl rent richting de bal. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 68%, The Academy 32%.
Perskindol-United - The Academy 1:4

46e minuut.
Amatrudo komt het veld opgelopen. Von Gunten komt het veld opgelopen. Ursprung komt het veld opgelopen. Gaschen komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Amatrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo geeft een lange en hoge pass. Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Gunten schiet op doel. Ötztürk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Johner passt de bal zonder na te denken. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak passt de bal zonder na te denken. Gaschen is nu in balbezit. Gaschen schiet op doel. Ötztürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tarone is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krogsæter. Tarone raakt geblesseerd tijdens het duel. Schifferli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tarone springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Von Gunten rent richting de bal. Ursprung rent richting de bal. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Von Gunten heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meister. Von Gunten raakt geblesseerd tijdens het duel. Wild zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Von Gunten maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung is nu in balbezit. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Meister de bal. Von Gunten verovert de bal door een tackle van achteren. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 1:5

64e minuut.
Amatrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo probeert naar een medespeler te passen. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten schiet op doel. Ötztürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 1:6

68e minuut.
Meister onderschept slim de pass. Meister met een sublieme pass. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten schiet op doel. Ötztürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 1:7

73e minuut.
Gaspoz rent richting de bal. Gaspoz geeft een lange en hoge pass. Amatrudo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Zitterli neemt vlug de vrije trap. Amatrudo rent richting de bal. Amatrudo geeft de bal voor. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel. Ötztürk bokst de bal weg.

80e minuut.
Salopää rent richting de bal. Salopää geeft een hoge lob. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 1:8

82e minuut.
Amatrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo heeft problemen om de bal te vangen. Amatrudo geeft een hoge lob. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 1:9

88e minuut.
Amatrudo is nu in balbezit. Amatrudo passt de bal met de wreef. Wild speelt de bal door. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Ötztürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ursprung rent richting de bal. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - The Academy 1:10

89e minuut.
Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister geeft een lange en hoge pass. Ursprung rent richting de bal. Von Gunten heeft problemen om de bal te vangen. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Ötztürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 76%, The Academy 24%.
Perskindol-United - The Academy 1:10