Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:16
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Piazzale Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4217
Piazzale GeorgeBest
Daniele 532 Tactiek portiere1
52% Balbezit 48%
5% Spel op eigen helft 95%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten average
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Zielnik probeert naar een medespeler te passen. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến passt de bal zonder na te denken. Bulteel rent richting de bal. Bulteel schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Goulios geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anh Tiến zal de hoekschop nemen. Bulteel krijgt zijn hoofd ertegen. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 1:0

11e minuut.
Donisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonovas is nu in balbezit. Alesio met een sublieme pass. Donisi geeft de bal voor. Bergo kopt de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 2:0

14e minuut.
Monaco speelt de bal door. Sbardella is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergo. Sbardella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anh Tiến komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Delgado trapt de bal weg van het doel. Inworp. Donisi met de inworp. Bonovas is nu in balbezit. Bonovas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Goulios onderschept slim de pass. Goulios geeft de bal voor. Bonovas heeft problemen om de bal te vangen. Bonovas passt de bal in één keer door. Sbardella rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sbardella heeft problemen om de bal te vangen. Sbardella passt de bal zonder na te denken. Bulteel is nu in balbezit. Bulteel schiet op doel. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 3:0

22e minuut.
Daar is Balus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Donisi met de inworp. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Daar is Istenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Anh Tiến met de inworp. Bonovas geeft een lange en hoge pass. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bulteel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 4:0

33e minuut.
Monaco speelt de bal door. Anh Tiến probeert naar een medespeler te passen. Depaoli rent richting de bal. Depaoli geeft de bal voor. Bulteel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Balus geeft de bal voor. Anh Tiến controleert de bal met de borst. Anh Tiến probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sbardella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sbardella haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bonovas passt de bal in één keer door. Donisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Donisi geeft een hoge lob. Bulteel springt en kopt de bal. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 5:0

41e minuut.
Karaga passt de bal zonder na te denken. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến geeft de bal voor. Bulteel rent richting de bal. Bulteel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 6:0

45e minuut.
Inworp. Zani komt het veld opgelopen. Iglesias komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Alesio is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonovas probeert de bal met de borst te controleren. Bonovas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Goulios probeert de bal aan de voet te houden. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zani zal de hoekschop nemen. Bulteel krijgt zijn hoofd ertegen. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Bergo passt de bal zonder na te denken. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến geeft een hoge lob. Bulteel krijgt zijn hoofd ertegen. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piazzale 7%, GeorgeBest 93%.
Piazzale - GeorgeBest 7:0

49e minuut.
Zani rent richting de bal. Zani passt de bal in één keer door. Anh Tiến geeft een lange en hoge pass. Bulteel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

50e minuut.
Delgado trapt de bal weg. Inworp. Zani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonovas is nu in balbezit. Bonovas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Anh Tiến passt de bal zonder na te denken. Depaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Depaoli passt de bal met de wreef. Bulteel rent richting de bal. Bulteel draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Istenes geeft de bal voor. Daar is Depaoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonovas is nu in balbezit. Zani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias passt de bal in één keer door. Anh Tiến geeft een hoge lob. Bulteel springt en kopt de bal. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 8:0

59e minuut.
Istenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Istenes geeft een lange en hoge pass. Bulteel kopt de bal weg. Sbardella is nu in balbezit. Sbardella draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zani met de inworp. Bonovas is nu in balbezit. Bonovas geeft een lange en hoge pass. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Bulteel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulios onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 9:0

63e minuut.
Guadalupe is nu in balbezit. Guadalupe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zani met een snelle inworp. Bonovas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Anh Tiến geeft een hoge lob. Bulteel is nu in balbezit. Bulteel geeft de bal voor. Daar is Anh Tiến, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tiến draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Zani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bonovas de bal. Bonovas geeft een lange en hoge pass. Anh Tiến krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Guadalupe onderschept slim de pass. Monaco geeft een hoge lob. Sbardella kopt de bal weg. Bulteel is nu in balbezit. Bulteel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Inworp. Zani met de inworp. Bonovas geeft een lange en hoge pass. Bulteel springt en kopt de bal. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sbardella is nu in balbezit. Sbardella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 10:0

85e minuut.
Basiakos met de inworp. Istenes is nu in balbezit. Istenes geeft de bal voor. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Roncada is nu in balbezit. Roncada geeft de bal voor. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến geeft een lange en hoge pass. Bulteel krijgt zijn hoofd ertegen. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulteel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Piazzale - GeorgeBest 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piazzale 3%, GeorgeBest 97%.
Piazzale - GeorgeBest 11:0