Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ☼ Dinamo Ingiae ♥ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4776
☼ Dinamo Ingiae ♥ HoldFast s.c. 2005
n° 28 Tactiek MoNo_PrO III°
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
46.4 gemiddelde waardering 42.4
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Piszczykiewicz is nu in balbezit. Piszczykiewicz geeft de bal voor. Riggione rent richting de bal. Riggione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - HoldFast s.c. 2005 0:1

9e minuut.
Nan geeft een lange en hoge pass. Tong is nu in balbezit. Campise legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campise krijgt een gele kaart. Tong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prates neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - HoldFast s.c. 2005 1:1

29e minuut.
Inworp. Nan met een snelle inworp. Dell`Olio speelt de bal door. Prates rent richting de bal. Prates draait met de bal, schiet en ... D`Auria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bottassio rent richting de bal. Bottassio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gliniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dell`Olio geeft een lange en hoge pass. D`Auria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Piszczykiewicz is nu in balbezit. Piszczykiewicz geeft een lange en hoge pass. Skoko heeft problemen om de bal te vangen. Zagordo is nu in balbezit. Zagordo draait met de bal, schiet en ... Mussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione draait met de bal, schiet en ... Mussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - HoldFast s.c. 2005 1:2

37e minuut.
Miyakawa is nu in balbezit. Piszczykiewicz rent richting de bal. Dell`Olio speelt de bal door. Prates is nu in balbezit. Prates draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rosa kopt de bal weg. Dell`Olio is nu in balbezit. Piszczykiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piszczykiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 41%, HoldFast s.c. 2005 59%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - HoldFast s.c. 2005 1:2

46e minuut.
Crosato kopt de bal weg. Zagordo kan de bal niet met de borst controleren. Rosa is nu in balbezit. Zagordo verovert de bal door een tackle van achteren. Zagordo haalt uit met een fantastische trap. Mussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skoko heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bottassio is nu in balbezit. Miyakawa verovert de bal door een tackle van achteren. Miyakawa met een sublieme pass. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Caviglioni komt het veld opgelopen. Maceo komt het veld opgelopen. Sposini komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gliniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliniecki passt de bal met de wreef. Scimitarra rent richting de bal. Miyakawa onderschept slim de pass. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Şanalır geeft een hoge lob. Prates kopt de bal weg. Daar is Gliniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 51%, HoldFast s.c. 2005 49%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - HoldFast s.c. 2005 1:2