Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arsenal2 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3928
Arsenal Ryki Yapaput-Yapoto
boboski2Lazik Tactiek 433m
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 20.9
wonderbaarlijk Schieten zwak
uitmuntend Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs geeft een lange en hoge pass. Kulewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 1:0

3e minuut.
Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz speelt de bal door. Daar is Maszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maszczyk geeft een lange en hoge pass. Ronaldo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 2:0

5e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo passt de bal met de wreef. Tubbs rent richting de bal. Tubbs geeft een hoge lob. Kulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Baimbetov bokst de bal weg.

6e minuut.
Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pajda de bal onder controle te krijgen. Baimbetov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 3:0

8e minuut.
Plizga probeert naar een medespeler te passen. Maszczyk rent richting de bal. Maszczyk speelt de bal door. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. Baimbetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 4:0

10e minuut.
Maszczyk rent richting de bal. Maszczyk geeft een lange en hoge pass. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel. Baimbetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 5:0

13e minuut.
Kurzok passt de bal zonder na te denken. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ronaldo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ronaldo kan niet meer verder spelen. Wigier komt het veld opgelopen. Kulewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Maszczyk kopt de bal weg. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz met een sublieme pass. Wigier rent richting de bal. Wigier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 6:0

14e minuut.
Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier passt de bal in één keer door. Tubbs probeert naar een medespeler te passen. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz schiet op doel. Baimbetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tubbs neemt de hoekschop. Baimbetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 7:0

16e minuut.
Natzuka heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Tubbs rent richting de bal. Tubbs geeft de bal voor. Kulewicz controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 8:0

18e minuut.
Daar is Wigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigier passt de bal zonder na te denken. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. Pajda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lapo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 9:0

21e minuut.
Lapo geeft de bal voor. Wigier probeert de bal aan de voet te houden. Natzuka speelt de bal door. Kurzok geeft de bal voor. Kulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Baimbetov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Krampus speelt de bal door. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok passt de bal in één keer door. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier schiet op doel. Baimbetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Tubbs met een snelle inworp. Bayle is nu in balbezit. Kurzok verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzok geeft een lange en hoge pass. Kulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Plizga kopt de bal weg. Kurzok met een sublieme pass. Tubbs heeft problemen om de bal te vangen. Tubbs geeft een lange en hoge pass. Kulewicz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baimbetov bokst de bal weg.

28e minuut.
Refaelov heeft problemen om de bal te vangen. Refaelov geeft de bal voor. Maszczyk is nu in balbezit. Maszczyk geeft een lange en hoge pass. Wigier krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Maszczyk geeft de bal voor. Wigier kopt de bal weg. Pajda heeft problemen om de bal te vangen. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kurzok rent richting de bal. Kurzok passt de bal zonder na te denken. Wigier heeft problemen om de bal te vangen. Wigier draait met de bal, schiet en ... Baimbetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 10:0

36e minuut.
Kurzok passt de bal in één keer door. Maszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszczyk passt de bal in één keer door. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... Baimbetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 11:0

36e minuut.
Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayle. Kulewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Natzuka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Baimbetov bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok passt de bal zonder na te denken. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Tubbs heeft problemen om de bal te vangen. Tubbs passt de bal met de wreef. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka geeft de bal voor. Wigier maakt een snoekduik en kopt de bal. Baimbetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 12:0

39e minuut.
Daar is Kurzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzok met een sublieme pass. Chałbiński rent richting de bal. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier schiet op doel. Baimbetov bokst de bal weg.

43e minuut.
Alageyik geeft de bal voor. Baimbetov speelt de bal door. Kurzok kopt de bal weg. Turrino heeft problemen om de bal te vangen. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maszczyk zal de hoekschop nemen. Wigier springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 18%, Yapaput-Yapoto 82%.
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 12:0

47e minuut.
Pajda heeft problemen om de bal te vangen. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz passt de bal met de wreef. Wigier rent richting de bal. Wigier draait met de bal, schiet en ... Baimbetov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chałbiński heeft problemen om de bal te vangen. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs geeft de bal voor. Kulewicz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 13:0

49e minuut.
Kulewicz onderschept slim de pass. Kulewicz speelt de bal door. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs geeft een hoge lob. Kulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Baimbetov bokst de bal weg. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ... Baimbetov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 14:0

51e minuut.
Laigle kopt de bal weg. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz passt de bal met de wreef. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Krampus geeft een lange en hoge pass. Kurzok rent richting de bal. Kurzok met een sublieme pass. Daar is Wigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Maszczyk geeft de bal voor. Kurzok kopt de bal weg. Daar is Pajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigier rent richting de bal. Wigier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Natzuka met een sublieme pass. Klungelig pakt Maszczyk de bal. Maszczyk geeft een lange en hoge pass. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 15:0

64e minuut.
Tubbs met een snelle inworp. Kurzok geeft de bal voor. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 16:0

68e minuut.
Kurzok heeft problemen om de bal te vangen. Kurzok probeert naar een medespeler te passen. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 17:0

70e minuut.
Chałbiński kan de bal niet met de borst controleren. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs met een sublieme pass. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. Baimbetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turrino is nu in balbezit. Turrino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzok geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Plizga de bal. Plizga geeft de bal voor. Wigier kopt de bal weg. Kulewicz kan de bal niet met de borst controleren. Kulewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz schiet op doel. Baimbetov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 18:0

74e minuut.
Refaelov is nu in balbezit. Refaelov met een sublieme pass. Tubbs rent richting de bal. Tubbs geeft een lange en hoge pass. Kulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tubbs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurzok de bal. Kurzok probeert naar een medespeler te passen. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... Baimbetov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 19:0

78e minuut.
Parra is nu in balbezit. Krampus verovert de bal door een tackle van achteren. Krampus probeert naar een medespeler te passen. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... Baimbetov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 20:0

79e minuut.
Pajda geeft een lange en hoge pass. Maszczyk probeert de bal met de borst te controleren. Maszczyk geeft een lange en hoge pass. Wigier krijgt zijn hoofd ertegen. Baimbetov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 21:0

85e minuut.
Doeltrap. Chałbiński met een harde bal richting middenveld. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka geeft een hoge lob. Kulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kurzok probeert naar een medespeler te passen. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs geeft de bal voor. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 22:0

88e minuut.
Laigle speelt de bal door. Lapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapo met een sublieme pass. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wigier passt de bal met de wreef. Tubbs rent richting de bal. Tubbs met een sublieme pass. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 23:0

90e minuut.
Turrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Turrino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maszczyk met de inworp. Kurzok geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 17%, Yapaput-Yapoto 83%.
Arsenal Ryki - Yapaput-Yapoto 23:0