Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: baroni Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10112
baroni Wściekłe Pięści Węża
5-2-3 Tactiek tajpan
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten solid
very good Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Toporek is nu in balbezit. Toporek met een sublieme pass. Witczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczak schiet op doel. Oryszko probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Markiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczak rent richting de bal. Witczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Wściekłe Pięści Węża 1:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Chmiel de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lətifov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wilim springt en kopt de bal. Oryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

17e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebert begaat een overtreding. Siebert krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Siebert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lətifov geeft de bal voor. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz draait met de bal, schiet en ... Oryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Wściekłe Pięści Węża 2:0

26e minuut.
Lətifov onderschept slim de pass. Lətifov met een sublieme pass. Toporek rent richting de bal. Toporek geeft een lange en hoge pass. Wilim kopt de bal weg. Oryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hrnčár probeert de bal met de borst te controleren. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnčár begaat een overtreding. Jabłczyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Okrzesik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

30e minuut.
Siebert met een snelle inworp. Herrera is nu in balbezit. Rabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiński geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Peladeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Markiewicz onderschept slim de pass. Iraizoz controleert de bal met de borst. Śmiejkowski begaat een overtreding. Iraizoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iraizoz komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baroni 48%, Wściekłe Pięści Węża 52%.
baroni - Wściekłe Pięści Węża 2:0

46e minuut.
Wadoń komt het veld opgelopen. Perozo komt het veld opgelopen. Klárik komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mitka met de inworp. Rabiński heeft problemen om de bal te vangen. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Głuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik rent richting de bal. Chwiałkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwiałkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baroni 72%, Wściekłe Pięści Węża 28%.
baroni - Wściekłe Pięści Węża 2:0