Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sumgait Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5479
İnternas Sharvili SC
523 Tactiek 002
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
59.1 gemiddelde waardering 44.7
formidable Schieten excellent
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Arpón probeert naar een medespeler te passen. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto probeert naar een medespeler te passen. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Sharvili SC 1:0

6e minuut.
Daar is Neves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu geeft een hoge lob. Anne krijgt zijn hoofd ertegen. Sueskun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İnternas - Sharvili SC 1:1

9e minuut.
Neves probeert naar een medespeler te passen. Smiljanić speelt de bal door. Kardasz rent richting de bal. Arpón is nu in balbezit. Arpón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Əfəndiyev is nu in balbezit. Əfəndiyev passt de bal met de wreef. Faas is nu in balbezit. Arpón verovert de bal door een tackle van achteren. Arpón draait met de bal, schiet en ... Həşimov bokst de bal weg.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Şərifoğlu stond buitenspel. Sielczak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kardasz kopt de bal weg. Arpón rent richting de bal. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Həşimov bokst de bal weg. Cappelletto heeft problemen om de bal te vangen. Coşqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto onderschept slim de pass. Cappelletto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Sharvili SC 2:1

18e minuut.
Əfəndiyev geeft een hoge lob. Qurbanoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gau de bal onder controle te krijgen. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne schiet op doel. Sueskun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şərifoğlu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eliauri zal de hoekschop nemen. Sueskun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anne krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dəmirov rent richting de bal. Sielczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sielczak passt de bal met de wreef. Arpón is nu in balbezit. Arpón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Faas begaat een overtreding. Faas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Faas geeft een lange en hoge pass. Smiljanić is nu in balbezit. Smiljanić geeft een lange en hoge pass. Arpón is nu in balbezit. Arpón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Medero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nechită met de inworp. Faas geeft een hoge lob. Anne springt en kopt de bal. Sueskun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Smiljanić met een sublieme pass. Klungelig pakt Kardasz de bal. Nechită onderschept slim de pass. Nechită geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Sueskun bokst de bal weg.

36e minuut.
Rozan probeert naar een medespeler te passen. Neves rent richting de bal. Neves probeert naar een medespeler te passen. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. Həşimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rozan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Faviero komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cappelletto zal de hoekschop nemen. Həşimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arpón is nu in balbezit. Arpón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Sharvili SC 3:1

39e minuut.
Elliott verovert de bal door een tackle van achteren. Elliott geeft de bal voor. Arpón kopt de bal weg. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Elliott met een sublieme pass. Smiljanić rent richting de bal. Smiljanić passt de bal met de wreef. Arpón is nu in balbezit. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Paal! Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Coşqun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elliott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cappelletto de bal. Cappelletto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnternas 43%, Sharvili SC 57%.
İnternas - Sharvili SC 3:1

58e minuut.
Smiljanić geeft de bal voor. Daar is Arpón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirov geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sueskun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Neves kopt de bal weg. Klungelig pakt Cappelletto de bal. Cappelletto probeert naar een medespeler te passen. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón schiet op doel. Həşimov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Sharvili SC 4:1

76e minuut.
Smiljanić rent richting de bal. Sielczak met een sublieme pass. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz geeft een hoge lob. Arpón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cappelletto passt de bal met de wreef. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves met een sublieme pass. Arpón rent richting de bal. Arpón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnternas 33%, Sharvili SC 67%.
İnternas - Sharvili SC 4:1