Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Buggy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6087
Buggy Nerds Hot Club Lions
352-swan-left Tactiek 352-mod2
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 39.2
adequate Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Khukhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khukhia passt de bal in één keer door. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko haalt uit met een fantastische trap. Fay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Talisman probeert naar een medespeler te passen. García Artime rent richting de bal. Chanturia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Artime is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bias neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bedia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. García Artime is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Khukhia speelt de bal door. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko passt de bal zonder na te denken. Asamoah rent richting de bal. Asamoah draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
García Artime passt de bal zonder na te denken. Aladashvili rent richting de bal. García Artime schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García Artime is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Végh passt de bal in één keer door. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko passt de bal in één keer door. Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Aladashvili is nu in balbezit. Aladashvili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bowden met de inworp. Bias geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Végh de bal. Végh speelt de bal door. Asamoah speelt de bal door. Benko is nu in balbezit. Benko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Talisman onderschept slim de pass. Talisman met een sublieme pass. Burns rent richting de bal. Asamoah onderschept slim de pass. Asamoah haalt uit met een fantastische trap. Fay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sanikidze verovert de bal door een tackle van achteren. Benko heeft problemen om de bal te vangen. Benko met een sublieme pass. Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah haalt uit met een fantastische trap. Fay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fay niet meer kan verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buggy Nerds 44%, Hot Club Lions 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buggy Nerds - Hot Club Lions 0:0

46e minuut.
Marion probeert naar een medespeler te passen. Woodford probeert naar een medespeler te passen. Van Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah onderschept slim de pass. Asamoah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Hot Club Lions 1:0

49e minuut.
Khukhia is nu in balbezit. Végh rent richting de bal. Végh met een sublieme pass. Asamoah is nu in balbezit. Asamoah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Hot Club Lions 2:0

53e minuut.
Khukhia onderschept slim de pass. Khukhia passt de bal zonder na te denken. Asamoah rent richting de bal. Benko rent richting de bal. Benko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Hot Club Lions 3:0

57e minuut.
Bowden passt de bal met de wreef. Marion rent richting de bal. Chinoranský begaat een overtreding. Chinoranský krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gurgenidze speelt de bal door. Khukhia is nu in balbezit. Khukhia probeert naar een medespeler te passen. Asamoah is nu in balbezit. Asamoah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Talisman probeert de bal met de borst te controleren. Benko rent richting de bal. Benko passt de bal met de wreef. Khukhia rent richting de bal. Khukhia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bias speelt de bal door. Talisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Talisman geeft de bal voor. Marion rent richting de bal. Marion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talisman zal de hoekschop nemen. Daar is Marion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Hot Club Lions 3:1

79e minuut.
Tuntitanasup passt de bal met de wreef. Khukhia is nu in balbezit. Khukhia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Asamoah de bal. Asamoah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Hot Club Lions 4:1

80e minuut.
Bias speelt de bal door. Klungelig pakt Marion de bal. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah rent richting de bal. Asamoah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Woodford met een harde bal richting middenveld. Van Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko verovert de bal door een tackle van achteren. Benko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Morais trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Végh de bal. Végh speelt de bal door. Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Chanturia de bal. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinoranský begaat een overtreding. Marion raakt geblesseerd tijdens het duel. Marion wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Khukhia kopt de bal weg. Asamoah heeft problemen om de bal te vangen. Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah onderschept slim de pass. Asamoah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Hot Club Lions 5:1

89e minuut.
Chinoranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinoranský geeft een lange en hoge pass. Khukhia probeert naar een medespeler te passen. Asamoah is nu in balbezit. Asamoah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buggy Nerds 47%, Hot Club Lions 53%.
Buggy Nerds - Hot Club Lions 5:1