Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Marco Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3336
KS Marco BKS Małpi Gaj
4312 Tactiek taktyka 1
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten very good
average Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Macháň rent richting de bal. Macháň probeert naar een medespeler te passen. Cassis rent richting de bal. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap. Poulíček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BKS Małpi Gaj 0:1

6e minuut.
Cassis draait met de bal, schiet en ... Gomes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alpsoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cassis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BKS Małpi Gaj 0:2

13e minuut.
Zolj rent richting de bal. Zolj speelt de bal door. Macháň probeert naar een medespeler te passen. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap. Poulíček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Macháň verovert de bal door een tackle van achteren. Lukksepp rent richting de bal. Lukksepp passt de bal in één keer door. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Gomes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukksepp met de inworp. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Macháň rent richting de bal. Macháň geeft een hoge lob. Alpsoy geeft de bal voor. Cassis is nu in balbezit. Cassis draait met de bal, schiet en ... Poulíček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Morillo speelt de bal door. Daar is Di Gregorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macháň is nu in balbezit. Macháň geeft een hoge lob. Alpsoy is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alpsoy passt de bal zonder na te denken. Stănescu rent richting de bal. Stănescu passt de bal in één keer door. Cassis rent richting de bal. Cassis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy schiet op doel. Poulíček bokst de bal weg.

38e minuut.
Macháň geeft een lange en hoge pass. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy speelt de bal door. Cassis is nu in balbezit. Cassis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BKS Małpi Gaj 0:3

40e minuut.
Šušnjević met een sublieme pass. Stănescu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Gregorio. Stănescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 75%, BKS Małpi Gaj 25%.
KS Marco - BKS Małpi Gaj 0:3

52e minuut.
Świtoń kopt de bal weg. Lukksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukksepp passt de bal in één keer door. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poulíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Macháň speelt de bal door. Alpsoy heeft problemen om de bal te vangen. Alpsoy passt de bal zonder na te denken. Lukksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukksepp draait met de bal, schiet en ... Poulíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BKS Małpi Gaj 0:4

57e minuut.
Lukksepp is nu in balbezit. Lukksepp passt de bal zonder na te denken. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy schiet op doel. Poulíček probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BKS Małpi Gaj 0:5

71e minuut.
Świtoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Stănescu de bal. Cassis rent richting de bal. Cassis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BKS Małpi Gaj 0:6

78e minuut.
Šušnjević geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Frate de bal onder controle te krijgen. Cassis rent richting de bal. Cassis schiet op doel. Poulíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Cassis de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Morillo geeft een hoge lob. Alpsoy kopt de bal weg. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis schiet op doel. Poulíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BKS Małpi Gaj 0:7

88e minuut.
Savorelli met een sublieme pass. Di Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregorio passt de bal zonder na te denken. Stijepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijepović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trică geeft de bal voor. Cassis is nu in balbezit. Cassis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cassis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lukksepp probeert de bal met de borst te controleren. Lukksepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 69%, BKS Małpi Gaj 31%.
KS Marco - BKS Małpi Gaj 0:7