Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Anfield Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3934
liv Pac Pac
x Tactiek 343
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 44.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Carambol met een harde bal richting middenveld. McCarthey kopt de bal weg. Nicoliţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla haalt uit met een fantastische trap. Carambol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stroe geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baltă de bal onder controle te krijgen. Monteys geeft de bal voor. Pärtel krijgt zijn hoofd ertegen. Carambol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - Pac Pac 1:0

18e minuut.
Amarilla passt de bal met de wreef. McCarthey rent richting de bal. McCarthey probeert naar een medespeler te passen. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu maakt een afschuwelijke overtreding. Onciu krijgt een gele kaart. Idoraş raakt geblesseerd tijdens het duel. Pâslaru met een snel genomen vrije trap. McCarthey probeert naar een medespeler te passen. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Dzienis rent richting de bal. Met opzet legt Monteys zijn tegenspeler op de grond. Dzienis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dzienis kan niet meer verder spelen. Apostol komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Idoraş geeft de bal voor. McCarthey kopt de bal weg. Klungelig pakt Baltă de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Apostol probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Apostol probeert naar een medespeler te passen. Sharon met een sublieme pass. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla onderschept slim de pass. Amarilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Amarilla passt de bal in één keer door. McCarthey bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthey passt de bal zonder na te denken. Amarilla rent richting de bal. Amarilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kakabadze heeft problemen om de bal te vangen. Monteys speelt de bal door. Sharon probeert naar een medespeler te passen. McCarthey rent richting de bal. McCarthey draait met de bal, schiet en ... Carambol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 35%, Pac Pac 65%.
liv - Pac Pac 1:0

46e minuut.
Pärtel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteys bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteys passt de bal zonder na te denken. McCarthey bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthey schiet op doel. Carambol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amarilla rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bălăcescu ... Strafschop! Bălăcescu krijgt een gele kaart. Amarilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McCarthey neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - Pac Pac 2:0

50e minuut.
Sharon is nu in balbezit. Sharon passt de bal met de wreef. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel. De bal raakt de paal. McCarthey is nu in balbezit. McCarthey passt de bal met de wreef. Amarilla rent richting de bal. Amarilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liv - Pac Pac 3:0

61e minuut.
Klungelig pakt Kakabadze de bal. Amarilla probeert naar een medespeler te passen. McCarthey probeert naar een medespeler te passen. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Apostol probeert naar een medespeler te passen. Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Pärtel rent richting de bal. Pärtel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel draait met de bal, schiet en ... Carambol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Apostol kan de bal niet met de borst controleren. Monteys rent richting de bal. Monteys probeert naar een medespeler te passen. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Pärtel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteys met een sublieme pass. McCarthey bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthey schiet op doel. Carambol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - Pac Pac 4:0

88e minuut.
Monteys passt de bal zonder na te denken. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel geeft een lange en hoge pass. Amarilla heeft problemen om de bal te vangen. Amarilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 36%, Pac Pac 64%.
liv - Pac Pac 4:0