Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gazélec Ajaccio Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4999
Gazélec Ajaccio Chłopcy do Bicia
A+ Tactiek the special one
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 51.1
weak Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen average


6e minuut.
Sinicki rent richting de bal. Bertinotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmielak met een snel genomen vrije trap. Dier geeft een hoge lob. Sinicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu geeft een hoge lob. Kwaśniewski kopt de bal weg. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki draait met de bal, schiet en ... Böjte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Włodyga kopt de bal weg. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak geeft een hoge lob. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu geeft de bal voor. Sinicki rent richting de bal. Sinicki haalt uit met een fantastische trap. Böjte bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - Chłopcy do Bicia 0:1

21e minuut.
Chmielak probeert de bal met de borst te controleren. Mignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmielak krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kwaśniewski kopt de bal weg. Kubitschke is nu in balbezit. Dier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kubitschke roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kubitschke kan niet meer verder spelen. Konkel komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Włodyga probeert naar een medespeler te passen. Ţicleanu probeert naar een medespeler te passen. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - Chłopcy do Bicia 0:2

45e minuut.
Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Sinicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki schiet op doel. Christlieb probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dier neemt de hoekschop. Kwaśniewski springt en kopt de bal. Böjte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - Chłopcy do Bicia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 49%, Chłopcy do Bicia 51%.
Gazélec Ajaccio - Chłopcy do Bicia 0:3

53e minuut.
Moriyasu trapt de bal weg van het doel. Kwasiborski kopt de bal weg. Daar is Kwaśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Podliński verovert de bal door een tackle van achteren. Dier is nu in balbezit. Dier passt de bal in één keer door. Sinicki rent richting de bal. Sinicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Dier is nu in balbezit. Dier probeert naar een medespeler te passen. Kwaśniewski is nu in balbezit. Kwaśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kwasiborski met een sublieme pass. Dier is nu in balbezit. Dier passt de bal zonder na te denken. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 49%, Chłopcy do Bicia 51%.
Gazélec Ajaccio - Chłopcy do Bicia 0:3