Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Faláb Fc. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2420
Faláb Fc. Lila Vandálok
442 Tactiek 424
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 64.1
very good Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Lankininkas met een harde bal richting middenveld. Frunză kopt de bal weg. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao onderschept slim de pass. Ferrao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Fricke passt de bal met de wreef. Boscán probeert naar een medespeler te passen. Gafa` probeert naar een medespeler te passen. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cachaça passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ferrao de bal. Taveggia rent richting de bal. Taveggia schiet op doel. Rajuncas bokst de bal weg. Ferrao rent richting de bal. Kołacki verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:1

9e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmaniczky onderschept slim de pass. Podmaniczky met een sublieme pass. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ferrao is nu in balbezit. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao rent richting de bal. Ferrao draait met de bal, schiet en ... Rajuncas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:2

15e minuut.
Podmaniczky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză onderschept slim de pass. Frunză geeft een lange en hoge pass. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Rajuncas bokst de bal weg. Gafa` kopt de bal weg. Lundberg is nu in balbezit. da Cachaça schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. da Cachaça is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lundberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lundberg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Taveggia is nu in balbezit. Taveggia geeft de bal voor. Daar is Lankininkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrao rent richting de bal. Ferrao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Fricke met een sublieme pass. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg passt de bal in één keer door. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zych is nu in balbezit. Taveggia onderschept slim de pass. Taveggia passt de bal in één keer door. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:3

38e minuut.
Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera passt de bal zonder na te denken. Maliszewski met een sublieme pass. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao schiet op doel. Rajuncas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferrao rent richting de bal. Ferrao haalt uit met een fantastische trap. Rajuncas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:4

42e minuut.
Bellomo met een snelle inworp. Zych rent richting de bal. Zych probeert naar een medespeler te passen. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cerezo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 61%, Lila Vandálok 39%.
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:4

47e minuut.
Taveggia met een sublieme pass. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky geeft de bal voor. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

50e minuut.
Podmaniczky passt de bal zonder na te denken. Ferrao is nu in balbezit. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia schiet op doel. Rajuncas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:5

51e minuut.
Daar is Lundberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrao verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrao passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taveggia de bal. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Podmaniczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podmaniczky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky met een sublieme pass. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:6

60e minuut.
Taveggia geeft een lange en hoge pass. Podmaniczky heeft problemen om de bal te vangen. Podmaniczky haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ferrao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:7

61e minuut.
Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Lam probeert naar een medespeler te passen. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Rajuncas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Taveggia geeft de bal voor. Kołacki kopt de bal weg. Frunză speelt de bal door. Taveggia rent richting de bal. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Rajuncas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:8

64e minuut.
Podmaniczky kopt de bal weg. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky geeft een hoge lob. Ferrao krijgt zijn hoofd ertegen. Rajuncas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:9

67e minuut.
Lam is nu in balbezit. Lam passt de bal in één keer door. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:10

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frunză zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft een hoge lob. Ferrao springt en kopt de bal. Rajuncas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Lankininkas kopt de bal weg. Frunză kan de bal niet met de borst controleren. Frunză met een sublieme pass. Ferrao rent richting de bal. Ferrao draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rajuncas probeert naar een medespeler te passen. Boscán kopt de bal weg. Frunză geeft een hoge lob. Taveggia rent richting de bal. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Rajuncas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lundberg is nu in balbezit. Nalot rent richting de bal. Nalot passt de bal in één keer door. Taveggia rent richting de bal. Taveggia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Podmaniczky passt de bal zonder na te denken. Taveggia rent richting de bal. Taveggia probeert naar een medespeler te passen. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fricke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fricke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lundberg met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Taveggia heeft problemen om de bal te vangen. Fricke is nu in balbezit. Taveggia maakt een afschuwelijke overtreding. Taveggia krijgt een gele kaart. Fricke wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fricke kan niet meer verder spelen.

84e minuut.
Ferrao rent richting de bal. Ferrao schiet op doel. Kołacki heeft problemen om de bal te vangen. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. Taveggia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lankininkas geeft de bal voor. Frunză geeft een hoge lob. Ferrao kopt de bal weg. Taveggia heeft problemen om de bal te vangen. Taveggia geeft een hoge lob. Rajuncas bokst de bal weg. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:11

88e minuut.
Cerezo geeft de bal voor. Podmaniczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmaniczky speelt de bal door. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam schiet op doel. Rajuncas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 65%, Lila Vandálok 35%.
Faláb Fc. - Lila Vandálok 0:11