Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mititítí TE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4664
Mititítí TE Chiles Mexicanos
Rock Tactiek Griffe du Dragon
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 62.8
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen formidabel
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
van Loen met een sublieme pass. Cantin is nu in balbezit. Cantin passt de bal in één keer door. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... Feczesin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Komora met een sublieme pass. van Loen is nu in balbezit. van Loen geeft de bal voor. Santarém Leite probeert de bal aan de voet te houden. Feczesin bokst de bal weg.

7e minuut.
Cantin kopt de bal weg. Bayle heeft problemen om de bal te vangen. Bayle met een sublieme pass. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cantin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bodó de bal onder controle te krijgen. Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen onderschept slim de pass. van Loen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Delmotte passt de bal zonder na te denken. Cantin is nu in balbezit. Cantin probeert naar een medespeler te passen. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Komora geeft de bal voor. Rusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusin geeft een hoge lob. Santarém Leite heeft problemen om de bal te vangen. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. Feczesin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Bayle geeft de bal voor. van Loen kopt de bal weg. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

18e minuut.
Santarém Leite kopt de bal weg. Cantin is nu in balbezit. Cantin geeft een hoge lob. van Loen heeft problemen om de bal te vangen. van Loen schiet op doel. Feczesin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Śmigiel kopt de bal weg. Kováts heeft problemen om de bal te vangen. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. Feczesin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:1

23e minuut.
Śmigiel rent richting de bal. Śmigiel geeft een lange en hoge pass. Cantin rent richting de bal. Cantin geeft een hoge lob. Santarém Leite krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cantin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodó. Cantin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cantin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Loen kopt de bal weg. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:2

28e minuut.
Cantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantin geeft de bal voor. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:3

31e minuut.
Bayle passt de bal zonder na te denken. Cantin rent richting de bal. Cantin met een sublieme pass. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen schiet op doel. Feczesin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite schiet op doel. Soós probeert de bal aan de voet te houden. Bayle geeft een hoge lob. Santarém Leite springt en kopt de bal. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Maczó is nu in balbezit. Żuchnik verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchnik geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tokarzewski probeert naar een medespeler te passen. Cantin geeft een hoge lob. Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite verovert de bal door een tackle van achteren. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. Feczesin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Loen is nu in balbezit. van Loen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:4

39e minuut.
Bayle heeft problemen om de bal te vangen. Bayle met een sublieme pass. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite schiet op doel. Feczesin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:5

42e minuut.
Żuchnik met de inworp. Tokarzewski speelt de bal door. van Loen is nu in balbezit. van Loen schiet op doel. Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:6

45e minuut.
Klungelig pakt Tokarzewski de bal. Tokarzewski probeert naar een medespeler te passen. Cantin geeft een lange en hoge pass. van Loen rent richting de bal. van Loen draait met de bal, schiet en ... Feczesin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 90%, Chiles Mexicanos 10%.
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:6

46e minuut.
Żuchnik rent richting de bal. Żuchnik passt de bal zonder na te denken. Cantin speelt de bal door. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... Paal! van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:7

51e minuut.
Żuchnik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert van Loen de bal onder controle te krijgen. Soós is nu in balbezit. van Loen verovert de bal door een tackle van achteren. van Loen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

52e minuut.
Tokarzewski probeert naar een medespeler te passen. Cantin is nu in balbezit. Cantin probeert naar een medespeler te passen. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Feczesin trapt de bal weg van het doel. Lipari kopt de bal weg. Komora heeft problemen om de bal te vangen. van Loen rent richting de bal. van Loen haalt uit met een fantastische trap. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kováts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen geeft de bal voor. Klungelig pakt Soós de bal. Feczesin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Inworp. Polgár met de inworp. Bayle geeft de bal voor. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle passt de bal in één keer door. Daar is van Loen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Loen haalt uit met een fantastische trap. Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:8

62e minuut.
Baticz onderschept slim de pass. Baticz passt de bal zonder na te denken. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:9

66e minuut.
Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarzewski onderschept slim de pass. Tokarzewski met een sublieme pass. Daar is Santarém Leite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite met een sublieme pass. Tokarzewski is nu in balbezit. Tokarzewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:10

71e minuut.
Cantin is nu in balbezit. Cantin geeft een hoge lob. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen schiet op doel. Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cantin geeft een hoge lob. van Loen is nu in balbezit. van Loen passt de bal zonder na te denken. Tokarzewski rent richting de bal. Tokarzewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bodó trapt de bal weg. Śmigiel rent richting de bal. Bayle is nu in balbezit. Śmigiel geeft de bal voor. Santarém Leite probeert naar een medespeler te passen. Feczesin bokst de bal weg. van Loen rent richting de bal. van Loen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:11

74e minuut.
Lipari kopt de bal weg. van Loen kan de bal niet met de borst controleren. van Loen geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cantin met de inworp. Bayle speelt de bal door. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel. Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:12

83e minuut.
Śmigiel speelt de bal door. Cantin is nu in balbezit. Cantin met een sublieme pass. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cantin passt de bal met de wreef. Tokarzewski speelt de bal door. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:13

87e minuut.
Kaulics passt de bal met de wreef. Cantin met een sublieme pass. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. Feczesin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:14

89e minuut.
Santarém Leite passt de bal in één keer door. Soós is nu in balbezit. van Loen verovert de bal door een tackle van achteren. van Loen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:15

89e minuut.
Baticz probeert naar een medespeler te passen. Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaulics speelt de bal door. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 84%, Chiles Mexicanos 16%.
Mititítí TE - Chiles Mexicanos 0:15