Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16579
Zabujcze Strzały Athlone Town A.F.C.
choragiewki Tactiek 8-1-1 * SAFE
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 40.9
excellent Schieten solid
adequate Passen average
average Verdedigen good


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dražan trapt de bal weg. Médina kopt de bal weg. Selmi is nu in balbezit. Selmi schiet op doel. Chochołek bokst de bal weg. Selmi is nu in balbezit. Selmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi haalt uit met een fantastische trap. Chochołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chochołek trapt de bal weg. Ciubotariu is nu in balbezit. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 0:1

11e minuut.
Inworp. Selmi met een snelle inworp. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 0:2

16e minuut.
Antolak probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Selmi met een snelle inworp. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 0:3

18e minuut.
Médina met een sublieme pass. Inworp. Ciubotariu met de inworp. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi schiet op doel. Chochołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Couce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsoumagas is nu in balbezit. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi onderschept slim de pass. Selmi draait met de bal, schiet en ... Chochołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi haalt uit met een fantastische trap. Chochołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 1:3

25e minuut.
Selmi met een snelle inworp. Tsoumagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoumagas met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. Dražan bokst de bal weg.

28e minuut.
Soroka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi rent richting de bal. Selmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 2:3

30e minuut.
Selmi met een snelle inworp. Tsoumagas is nu in balbezit. Tsoumagas met een sublieme pass. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dražan speelt de bal door. Selmi kopt de bal weg. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 2:4

34e minuut.
Aktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktürk passt de bal in één keer door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 2:5

37e minuut.
Menchaca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selmi met een snelle inworp. Tsoumagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoumagas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tsoumagas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsoumagas met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu met de inworp. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi schiet op doel. Chochołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 3:5

45e minuut.
Villagrán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 51%, Athlone Town A.F.C. 49%.
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 3:5

46e minuut.
Veckevičius geeft de bal voor. Selmi rent richting de bal. Klungelig pakt Selmi de bal. Selmi haalt uit met een fantastische trap. Chochołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 4:5

48e minuut.
Tsoumagas is nu in balbezit. Tsoumagas speelt de bal door. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Dražan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 4:6

49e minuut.
Couce rent richting de bal. Couce geeft een hoge lob. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 5:6

52e minuut.
Ciubotariu neemt de hoekschop. Inworp. Dražan met de inworp. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 5:7

56e minuut.
Tsoumagas speelt de bal door. Veckevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ciubotariu passt de bal in één keer door. Tsoumagas is nu in balbezit. Tsoumagas geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ciubotariu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dražan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Süleymanov rent richting de bal. Süleymanov geeft de bal voor. Selmi is nu in balbezit. Selmi heeft problemen om de bal te vangen. Selmi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 6:7

67e minuut.
Tsoumagas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selmi met een snelle inworp. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Dražan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 6:8

70e minuut.
Inworp. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Inworp. Selmi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 6:9

74e minuut.
Selmi speelt de bal door. Médina bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Dražan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 6:10

81e minuut.
Inworp. Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi rent richting de bal. Selmi schiet op doel. Chochołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Menchaca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selmi met de inworp. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu met de inworp. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 7:10

88e minuut.
Suzano geeft een lange en hoge pass. Selmi kopt de bal weg. Selmi rent richting de bal. Selmi schiet op doel. Chochołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 8:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 57%, Athlone Town A.F.C. 43%.
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 8:10