Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Nortonok Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4601
Nortonok Óbudai Goldberger SE
1 Tactiek SuperA
65% Balbezit 35%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 39.4
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Tkacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranda met de inworp. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pollentier met een sublieme pass. Čolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolić geeft een hoge lob. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Mincza de bal onder controle te krijgen. Reggel is nu in balbezit. Blaskovics schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Blaskovics naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Bohács met de inworp. Zékány is nu in balbezit. Velásquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velásquez krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zékány rent richting de bal. Zékány geeft een lange en hoge pass. Lysý is nu in balbezit. Lysý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Óbudai Goldberger SE 1:0

33e minuut.
Velásquez geeft de bal voor. Székely probeert naar een medespeler te passen. Sultz kopt de bal weg. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Podobiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortonok 46%, Óbudai Goldberger SE 54%.
Nortonok - Óbudai Goldberger SE 1:0

48e minuut.
Miranda passt de bal in één keer door. Bohács is nu in balbezit. Miranda geeft een hoge lob. Lysý springt en kopt de bal. Székely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dimák geeft de bal voor. Lysý is nu in balbezit. Lysý passt de bal met de wreef. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Székely trapt de bal weg. Blavnsfeldt controleert de bal met de borst. Blavnsfeldt geeft de bal voor. Lysý heeft problemen om de bal te vangen. Lysý draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pollentier rent richting de bal. Pollentier geeft een hoge lob. Miranda is nu in balbezit. Miranda geeft een lange en hoge pass. Lysý krijgt zijn hoofd ertegen. Székely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Koczur met de inworp. Velásquez speelt de bal door. Lysý rent richting de bal. Lysý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nortonok - Óbudai Goldberger SE 2:0

76e minuut.
Blavnsfeldt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koczur de bal. Koczur passt de bal zonder na te denken. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Káposzta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Káposzta geeft een lange en hoge pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zékány geeft de bal voor. Zamora rent richting de bal. Guimarães rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Zamora schiet op doel. Podobiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortonok 34%, Óbudai Goldberger SE 66%.
Nortonok - Óbudai Goldberger SE 2:0