Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rovello Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13411
Rovello Man United 1995-96
IV MP Tactiek VTM
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.3 gemiddelde waardering 63.4
good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Strzałka is nu in balbezit. Townsend verovert de bal door een tackle van achteren. Townsend passt de bal in één keer door. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Man United 1995-96 0:1

7e minuut.
Jagorkinas rent richting de bal. Jagorkinas passt de bal zonder na te denken. de la Torre heeft problemen om de bal te vangen. Crăcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
de la Torre probeert de bal aan de voet te houden. Bakalarz kopt de bal weg. Warhurst probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Loffone probeert naar een medespeler te passen. Musk is nu in balbezit. Musk passt de bal zonder na te denken. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Musk is nu in balbezit. Ferraz onderschept slim de pass. Ferraz speelt de bal door. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bareja speelt de bal door. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst passt de bal in één keer door. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Man United 1995-96 0:2

32e minuut.
Pedrosa geeft een lange en hoge pass. Keegan is nu in balbezit. Reimer onderschept slim de pass. Reimer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Man United 1995-96 1:2

34e minuut.
Warhurst passt de bal zonder na te denken. Musk is nu in balbezit. Winiarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Winiarek krijgt een gele kaart. Musk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Musk kan niet meer verder spelen. Solskjaer komt het veld opgelopen. Townsend met een snel genomen vrije trap. Crăcilă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Keegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan geeft een hoge lob. Solskjaer kopt de bal weg. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend onderschept slim de pass. Townsend passt de bal met de wreef. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 70%, Man United 1995-96 30%.
Rovello - Man United 1995-96 1:2

48e minuut.
Jagorkinas heeft problemen om de bal te vangen. Loffone verovert de bal door een tackle van achteren. Loffone geeft een hoge lob. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Man United 1995-96 1:3

55e minuut.
Loffone rent richting de bal. Loffone geeft de bal voor. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Man United 1995-96 1:4

65e minuut.
Loffone geeft de bal voor. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarek begaat een overtreding. Winiarek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Crăcilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crăcilă komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Filuba trapt de bal weg van het doel. Loffone rent richting de bal. Loffone geeft een hoge lob. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Warhurst geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferraz de bal. Solskjaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Solskjaer haalt uit met een fantastische trap. Filuba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Man United 1995-96 1:5

73e minuut.
Keegan passt de bal met de wreef. Loffone is nu in balbezit. Loffone passt de bal zonder na te denken. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Filuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst met een sublieme pass. Solskjaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Solskjaer schiet op doel. Filuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Townsend speelt de bal door. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Duru speelt de bal door. Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft de bal voor. Solskjaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Solskjaer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Man United 1995-96 1:6

80e minuut.
García Suárez is nu in balbezit. García Suárez geeft een lange en hoge pass. Solskjaer kopt de bal weg. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Man United 1995-96 1:7

82e minuut.
Solskjaer rent richting de bal. Solskjaer passt de bal met de wreef. Warhurst probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă heeft problemen om de bal te vangen. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bareja passt de bal met de wreef. Reimer is nu in balbezit. Loffone onderschept slim de pass. Jagorkinas onderschept slim de pass. Jagorkinas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 70%, Man United 1995-96 30%.
Rovello - Man United 1995-96 1:7