Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DİNOMO DENIZLI Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1791
FC DENİZLİSPOR FC FCSB1985
horoz Tactiek atac
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


6e minuut.
Blastra kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Torrecilla González de bal onder controle te krijgen. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Pomares is nu in balbezit. Pomares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
González Villamil is nu in balbezit. González Villamil passt de bal in één keer door. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomares verovert de bal door een tackle van achteren. Pomares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Blastra is nu in balbezit. Blastra speelt de bal door. Pomares rent richting de bal. Pomares schiet op doel. Amca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Di Luca Nieri probeert naar een medespeler te passen. Majaru is nu in balbezit. Majaru probeert naar een medespeler te passen. Wysiecki controleert de bal met de borst. Wysiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
González Villamil onderschept slim de pass. González Villamil geeft de bal voor. Shaaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba onderschept slim de pass. Votruba draait met de bal, schiet en ... Amca bokst de bal weg. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra schiet op doel. Amca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC FCSB1985 0:1

24e minuut.
Busiol rent richting de bal. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru passt de bal met de wreef. Wysiecki is nu in balbezit. Wysiecki schiet op doel. Leclère bokst de bal weg.

28e minuut.
Śniadecki passt de bal met de wreef. Votruba rent richting de bal. Votruba passt de bal in één keer door. Blastra is nu in balbezit. Blastra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. González Villamil speelt de bal door. Rodríguez Reguero met een sublieme pass. Pomares rent richting de bal. Pomares schiet op doel. Amca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC FCSB1985 0:2

33e minuut.
Wysiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki maakt een afschuwelijke overtreding. Śniadecki krijgt een gele kaart. Grazziano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grazziano met een snel genomen vrije trap. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap. Leclère probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Blastra kopt de bal weg. Potroviţa met een sublieme pass. Wysiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysiecki draait met de bal, schiet en ... Karcıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leclère bokst de bal weg.

36e minuut.
Zink bereikt de bal nog maar net als eerste. Zink geeft de bal voor. Votruba kopt de bal weg. Blastra is nu in balbezit. Blastra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ganswindt verovert de bal door een tackle van achteren. Ganswindt geeft een lange en hoge pass. Votruba speelt de bal door. Pomares rent richting de bal. Pomares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Acaroğlu kopt de bal weg. Votruba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miraut de bal. Miraut geeft de bal voor. Pomares krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC FCSB1985 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 59%, FC FCSB1985 41%.
FC DENİZLİSPOR - FC FCSB1985 0:3

46e minuut.
Miraut rent richting de bal. Miraut geeft een lange en hoge pass. Pomares heeft problemen om de bal te vangen. Blastra is nu in balbezit. Blastra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ganswindt rent richting de bal. Ganswindt geeft een hoge lob. Di Luca Nieri kopt de bal weg. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Shaaban geeft de bal voor. Miraut is nu in balbezit. Miraut passt de bal in één keer door. González Villamil is nu in balbezit. González Villamil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Miranda onderschept slim de pass. Miranda passt de bal zonder na te denken. Grazziano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Shaaban geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Votruba met een snelle inworp. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra schiet op doel. Amca bokst de bal weg.

84e minuut.
Rodríguez Reguero met een sublieme pass. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba probeert naar een medespeler te passen. Pomares is nu in balbezit. Pomares schiet op doel. Amca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Majaru onderschept slim de pass. Grazziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazziano geeft een hoge lob. Wysiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysiecki geeft de bal voor. Leclère probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pomares onderschept slim de pass. Torrecilla González rent richting de bal. Pomares is nu in balbezit. Pomares schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 66%, FC FCSB1985 34%.
FC DENİZLİSPOR - FC FCSB1985 0:3