Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uccle fc 2014 Charlie`s Macaroni`s
kiko Tactiek Suprise
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 50
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Śmieszny speelt de bal door. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trujillo zijn tegenspeler op de grond. Trujillo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Quốc Mạnh kopt de bal weg. Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Clerck de bal. Kluge rent richting de bal. Kluge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kalinke passt de bal in één keer door. Kluge rent richting de bal. De Clerck onderschept slim de pass. Kalinke onderschept slim de pass. Kalinke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenbergh is nu in balbezit. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 1:0

30e minuut.
Inworp. Raeymaeckers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casina bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Pulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke onderschept slim de pass. Kalinke speelt de bal door. Casina geeft de bal voor. Trujillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De Laet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Śmieszny speelt de bal door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śmieszny zal de hoekschop nemen. Kluge kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 35%, Charlie`s Macaroni`s 65%.
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 2:0

50e minuut.
De Clerck is nu in balbezit. Altınçağ onderschept slim de pass. Altınçağ passt de bal in één keer door. Casina met een sublieme pass. Kluge rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 3:0

51e minuut.
Klungelig pakt Raeymaeckers de bal. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Malfliet met een sublieme pass. Iliev rent richting de bal. Iliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Śmieszny passt de bal in één keer door. Trujillo rent richting de bal. Kalinke rent richting de bal. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szulgo onderschept slim de pass. Śmieszny rent richting de bal. Śmieszny geeft een lange en hoge pass. Trujillo krijgt zijn hoofd ertegen. De Laet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 4:0

72e minuut.
Śmieszny speelt de bal door. Bagiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kluge geeft een lange en hoge pass. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Altınçağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pulikowski onderschept slim de pass. Pulikowski geeft een hoge lob. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Prüüs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 27%, Charlie`s Macaroni`s 73%.
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 4:1