Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Uccle fc 2014 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3392
Uccle fc 2014 Charlie`s Macaroni`s
kiko Tactiek Fede A La Mierda
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 45.1
formidable Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Daar is Śmieszny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszny passt de bal in één keer door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 1:0

24e minuut.
Vandenbergh passt de bal zonder na te denken. Bentein rent richting de bal. Bentein speelt de bal door. Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Simoen rent richting de bal. Simoen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Śmieszny de bal onder controle te krijgen. Casina geeft een hoge lob. Kluge springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 2:0

30e minuut.
Pulikowski rent richting de bal. Govorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Govorovas speelt de bal door. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Govorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Govorovas met een sublieme pass. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge schiet op doel. De Laet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Trujillo passt de bal met de wreef. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kluge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Govorovas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De Laet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Govorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Govorovas draait met de bal, schiet en ... De Laet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 3:0

45e minuut.
Trujillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagiński. Trujillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 46%, Charlie`s Macaroni`s 54%.
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 4:0

46e minuut.
Grelecki met een sublieme pass. Logason speelt de bal door. De Clerck heeft problemen om de bal te vangen. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 5:0

47e minuut.
Raeymaeckers met een snelle inworp. Vandenbergh geeft de bal voor. Klungelig pakt Szulgo de bal. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 5:1

58e minuut.
Raeymaeckers met een sublieme pass. Logason is nu in balbezit. Govorovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Logason wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Logason kan niet meer verder spelen. Peigneur komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Quốc Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Mạnh geeft een hoge lob. Pinella is nu in balbezit. Raeymaeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Raeymaeckers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Śmieszny geeft de bal voor. De Gennaro kopt de bal weg. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge verovert de bal door een tackle van achteren. Kluge draait met de bal, schiet en ... De Laet bokst de bal weg.

73e minuut.
Bagiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh passt de bal zonder na te denken. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Govorovas passt de bal met de wreef. Kluge rent richting de bal. Simoen onderschept slim de pass. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De Laet met een harde bal richting middenveld. Casina kopt de bal weg. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 37%, Charlie`s Macaroni`s 63%.
Uccle fc 2014 - Charlie`s Macaroni`s 6:1