Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hadi Park
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8442
FK Sultan Stahl Brandenburg
HMiJ Tactiek 5-2-3 Versuch 6
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
38.8 gemiddelde waardering 62.5
adequate Schieten formidable
weak Passen formidable
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Ende passt de bal met de wreef. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe rent richting de bal. Laár onderschept slim de pass. Laár schiet op doel. Azyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Przyziółkiewicz kopt de bal weg. Ruede rent richting de bal. Ruede geeft de bal voor. Ende rent richting de bal. Ende draait met de bal, schiet en ... Azyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ruede passt de bal zonder na te denken. Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt passt de bal in één keer door. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár schiet op doel. Azyer bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Woydt zal de hoekschop nemen. Kalla heeft problemen om de bal te vangen. Ende rent richting de bal. Ende haalt uit met een fantastische trap. Azyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:1

13e minuut.
Brandybuck met een sublieme pass. Laár rent richting de bal. Pepe maakt een afschuwelijke overtreding. Pepe krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pepe onderschept slim de pass. Woydt verovert de bal door een tackle van achteren. Woydt passt de bal met de wreef. Kalla rent richting de bal. Kalla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Paranaglija passt de bal met de wreef. Özelden is nu in balbezit. Özelden passt de bal zonder na te denken. Saličinović is nu in balbezit. Saličinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Pepe de bal. Pepe kopt de bal weg. Käsler geeft een lange en hoge pass. Ende is nu in balbezit. Ende draait met de bal, schiet en ... Azyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sorajić rent richting de bal. Kalla verovert de bal door een tackle van achteren. Kalla passt de bal zonder na te denken. Laár is nu in balbezit. Laár schiet op doel. Azyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:2

26e minuut.
Inworp. Woydt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruede probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:3

28e minuut.
Ruede rent richting de bal. Ruede passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kalla de bal. Kalla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:4

29e minuut.
Ende is nu in balbezit. Ende passt de bal in één keer door. Kalla is nu in balbezit. Kalla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:5

33e minuut.
Ruede onderschept slim de pass. Ruede geeft een hoge lob. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla schiet op doel. Azyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:6

35e minuut.
Železnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla onderschept slim de pass. Woydt is nu in balbezit. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Özelden de bal. Ruede is nu in balbezit. Ruede geeft een hoge lob. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel. Azyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:7

40e minuut.
Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár met een sublieme pass. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende haalt uit met een fantastische trap. Pepe probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:8

41e minuut.
Klungelig pakt Käsler de bal. Tilea is nu in balbezit. Tilea geeft een hoge lob. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalla is nu in balbezit. Kalla haalt uit met een fantastische trap. Azyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:9

43e minuut.
Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob. Kalla kopt de bal weg. Klungelig pakt Ende de bal. Ende haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bolovan kopt de bal weg. Woydt rent richting de bal. Woydt geeft de bal voor. Ende rent richting de bal. Ende schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 78%, Stahl Brandenburg 22%.
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:9

53e minuut.
Daar is Ruede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paranaglija. Ruede raakt geblesseerd tijdens het duel. Tilea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende draait met de bal, schiet en ... Azyer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

56e minuut.
Özelden kan de bal niet met de borst controleren. Woydt geeft een hoge lob. Laár rent richting de bal. Laár haalt uit met een fantastische trap. Azyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:10

58e minuut.
Paranaglija heeft problemen om de bal te vangen. Ruede is nu in balbezit. Ruede passt de bal met de wreef. Ende is nu in balbezit. Ende draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ende rent richting de bal. Ende passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kalla de bal. Kalla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:11

66e minuut.
Viteškić passt de bal met de wreef. Woydt geeft de bal voor. Kalla kopt de bal weg. Hypius is nu in balbezit. Ende verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruede zal de hoekschop nemen. Kalla maakt een snoekduik en kopt de bal. Azyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:12

75e minuut.
Laár probeert de bal aan de voet te houden. Železnik is nu in balbezit. Železnik controleert de bal met de borst. Laár is nu in balbezit. Laár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Azyer trapt de bal weg van het doel. Woydt kopt de bal weg. Kalla rent richting de bal. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:13

78e minuut.
Paranaglija bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruede verovert de bal door een tackle van achteren. Ruede passt de bal zonder na te denken. Ende heeft problemen om de bal te vangen. Ende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:14

82e minuut.
Daar is Ruede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruede geeft een hoge lob. Ende rent richting de bal. Ende schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:15

84e minuut.
Laár rent richting de bal. Laár passt de bal zonder na te denken. Kalla rent richting de bal. Kalla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hypius kopt de bal weg. Ruede is nu in balbezit. Ruede passt de bal met de wreef. Ende rent richting de bal. Ende haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Woydt is nu in balbezit. Woydt geeft een hoge lob. Ende rent richting de bal. Ende schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 79%, Stahl Brandenburg 21%.
FK Sultan - Stahl Brandenburg 0:15