Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ex Machina Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6458
Ex Machina FC ORANGE
DE-US Tactiek Kot
46% Balbezit 54%
8% Spel op eigen helft 92%
60 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 57.4
magical Schieten very good
incredible Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Poloczek passt de bal met de wreef. Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso passt de bal met de wreef. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda haalt uit met een fantastische trap. Keshishyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liberda rent richting de bal. Liberda schiet op doel. Keshishyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Liberda de bal. Luban is nu in balbezit. Liberda rent richting de bal. Liberda haalt uit met een fantastische trap. Keshishyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 2:0

7e minuut.
Poloczek is nu in balbezit. Poloczek speelt de bal door. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda haalt uit met een fantastische trap. Keshishyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 3:0

9e minuut.
Poloczek met de inworp. Szűgyi met een sublieme pass. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban draait met de bal, schiet en ... Keshishyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 4:0

10e minuut.
Szűgyi speelt de bal door. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Liberda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberda schiet op doel. Keshishyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 5:0

12e minuut.
Poloczek rent richting de bal. Poloczek geeft een hoge lob. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Keshishyan met een harde bal richting middenveld. Gray kopt de bal weg. Luban is nu in balbezit. Luban schiet op doel. Keshishyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Liberda is nu in balbezit. Liberda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 6:0

15e minuut.
Frejka probeert naar een medespeler te passen. Macaloso speelt de bal door. Liberda heeft problemen om de bal te vangen. Liberda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 7:0

19e minuut.
Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso passt de bal zonder na te denken. Liberda rent richting de bal. Liberda draait met de bal, schiet en ... Keshishyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 8:0

21e minuut.
Macaloso speelt de bal door. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi probeert naar een medespeler te passen. Liberda rent richting de bal. Liberda schiet op doel. Keshishyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Poloczek zal de hoekschop nemen. Luban maakt een snoekduik en kopt de bal. Keshishyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 9:0

25e minuut.
Gray rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macaloso. Gray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gray met een snel genomen vrije trap. Luban rent richting de bal. Luban draait met de bal, schiet en ... Keshishyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 10:0

27e minuut.
Cândido kopt de bal weg. Kafitz rent richting de bal. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi geeft een lange en hoge pass. Liberda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cândido speelt de bal door. Luban is nu in balbezit. Luban met een sublieme pass. Liberda is nu in balbezit. Liberda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 11:0

30e minuut.
Piesik geeft de bal voor. Macaloso kopt de bal weg. Liberda rent richting de bal. Luban rent richting de bal. Luban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poloczek geeft een hoge lob. Keshishyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Dingding met een sublieme pass. Trevisan rent richting de bal. Trevisan passt de bal in één keer door. Luban is nu in balbezit. Luban draait met de bal, schiet en ... Keshishyan bokst de bal weg. Liberda is nu in balbezit. Liberda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 12:0

36e minuut.
Szűgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Szűgyi speelt de bal door. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda haalt uit met een fantastische trap. Keshishyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 13:0

39e minuut.
Klungelig pakt Macaloso de bal. Macaloso passt de bal zonder na te denken. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Frejka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejka passt de bal in één keer door. Macaloso probeert naar een medespeler te passen. Liberda heeft problemen om de bal te vangen. Liberda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek passt de bal met de wreef. Macaloso met een sublieme pass. Luban rent richting de bal. Luban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 11%, FC ORANGE 89%.
Ex Machina - FC ORANGE 13:0

46e minuut.
Roncolho komt het veld opgelopen. Šolc komt het veld opgelopen. Hồng Thịnh komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Liberda is nu in balbezit. Keshishyan speelt de bal door. Gray kopt de bal weg. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban schiet op doel. Keshishyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Liberda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberda schiet op doel. De bal raakt de paal. Macaloso geeft een lange en hoge pass. Luban krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 14:0

51e minuut.
Cândido kopt de bal weg. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi passt de bal met de wreef. Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso haalt uit met een fantastische trap. Keshishyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Macaloso geeft de bal voor. Keshishyan met een sublieme pass. Gray met een sublieme pass. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 15:0

53e minuut.
Gray kopt de bal weg. Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso speelt de bal door. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban schiet op doel. Keshishyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gray passt de bal zonder na te denken. Luban rent richting de bal. Luban speelt de bal door. Liberda rent richting de bal. Liberda schiet op doel. Keshishyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Liberda heeft problemen om de bal te vangen. Liberda met een sublieme pass. Luban rent richting de bal. Luban draait met de bal, schiet en ... Keshishyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 16:0

58e minuut.
Kafitz is nu in balbezit. Luban onderschept slim de pass. Luban probeert naar een medespeler te passen. Liberda rent richting de bal. Liberda schiet op doel. Keshishyan bokst de bal weg. Liberda rent richting de bal. Liberda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Arcay is nu in balbezit. Arcay probeert naar een medespeler te passen. Cândido probeert naar een medespeler te passen. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Liberda rent richting de bal. Klungelig pakt Liberda de bal. Liberda met een sublieme pass. Luban is nu in balbezit. Luban draait met de bal, schiet en ... Keshishyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luban is nu in balbezit. Luban draait met de bal, schiet en ... Keshishyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 17:0

65e minuut.
Poloczek passt de bal met de wreef. Macaloso is nu in balbezit. Macaloso passt de bal zonder na te denken. Luban is nu in balbezit. Luban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Luban schiet op doel. Keshishyan speelt de bal door. Gray kopt de bal weg. Daar is Liberda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberda geeft een lange en hoge pass. Keshishyan bokst de bal weg. Luban rent richting de bal. Luban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 18:0

68e minuut.
Gray is nu in balbezit. Cândido onderschept slim de pass. Cândido passt de bal zonder na te denken. Daar is Liberda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberda schiet op doel. Keshishyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luban is nu in balbezit. Luban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 19:0

70e minuut.
Poloczek met een sublieme pass. Macaloso probeert naar een medespeler te passen. Liberda rent richting de bal. Liberda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 20:0

72e minuut.
Daar is Dingding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macaloso is nu in balbezit. Macaloso geeft de bal voor. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban draait met de bal, schiet en ... Keshishyan bokst de bal weg. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 21:0

74e minuut.
Arias is nu in balbezit. Poloczek onderschept slim de pass. Poloczek passt de bal zonder na te denken. Luban heeft problemen om de bal te vangen. Luban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Szűgyi passt de bal in één keer door. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 22:0

76e minuut.
Szűgyi onderschept slim de pass. Szűgyi met een sublieme pass. Luban is nu in balbezit. Luban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi passt de bal met de wreef. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda haalt uit met een fantastische trap. Keshishyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 23:0

82e minuut.
Kafitz passt de bal in één keer door. Poloczek speelt de bal door. Liberda is nu in balbezit. Liberda schiet op doel. Keshishyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Trevisan is nu in balbezit. Trevisan geeft een hoge lob. Liberda rent richting de bal. Liberda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 24:0

86e minuut.
Szűgyi passt de bal met de wreef. Macaloso speelt de bal door. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda schiet op doel. Keshishyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 25:0

87e minuut.
Cândido bereikt de bal nog maar net als eerste. Cândido passt de bal in één keer door. Daar is Liberda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberda draait met de bal, schiet en ... Keshishyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - FC ORANGE 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 6%, FC ORANGE 94%.
Ex Machina - FC ORANGE 26:0