Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Regie
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Sportul Studentesc Fc.Poiana
x-ulescu Tactiek CL extrema s
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
74.8 gemiddelde waardering 77.7
outstanding Schieten brilliant
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Żulewski probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Čaňo rent richting de bal. Čaňo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gradić kopt de bal weg. Gioga met een sublieme pass. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Vandebroek springt en kopt de bal. Tomajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bologna onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Fc.Poiana 0:1

18e minuut.
Jaster kopt de bal weg. Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gioga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu onderschept slim de pass. Nuţiu schiet op doel. Madincea bokst de bal weg. Maguinho verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Čaňo is nu in balbezit. Verheijen maakt een afschuwelijke overtreding. Verheijen krijgt een gele kaart. Čaňo raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandebroek wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Fc.Poiana 0:2

31e minuut.
Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhəmmədov is nu in balbezit. Čaňo verovert de bal door een tackle van achteren. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Fc.Poiana 0:3

32e minuut.
Gioga kopt de bal weg. Vandebroek is nu in balbezit. Met opzet legt Bologna zijn tegenspeler op de grond. Bologna is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Kıpırdamaz passt de bal zonder na te denken. Vandebroek rent richting de bal. Čaňo rent richting de bal. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Tomajko bokst de bal weg.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vandebroek stond buitenspel. Məhəmmədov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Waters kopt de bal weg. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Madincea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 55%, Fc.Poiana 45%.
Sportul Studentesc - Fc.Poiana 0:3

47e minuut.
Kıpırdamaz met een sublieme pass. Čaňo is nu in balbezit. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Dovidavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz passt de bal in één keer door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Fc.Poiana 0:4

54e minuut.
Jaster met een sublieme pass. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz draait met de bal, schiet en ... Tomajko bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Kıpırdamaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Tomajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Fc.Poiana 0:5

59e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz met een sublieme pass. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Tomajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nadarkiewicz met een sublieme pass. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz passt de bal in één keer door. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Tomajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Gradić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaster. Gradić raakt geblesseerd tijdens het duel. Chitic komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần geeft de bal voor. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Madincea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Fc.Poiana 1:5

70e minuut.
Waters geeft een hoge lob. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mai Trần zal de hoekschop nemen. Stewart maakt een snoekduik en kopt de bal. Madincea bokst de bal weg.

72e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Kıpırdamaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıpırdamaz speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chitic geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Fibich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fibich passt de bal zonder na te denken. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần geeft een hoge lob. Nuţiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Fc.Poiana 2:5

77e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Chitic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stewart controleert de bal met de borst. Żulewski met een sublieme pass. Kıpırdamaz heeft problemen om de bal te vangen. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Vandebroek maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomajko bokst de bal weg.

80e minuut.
Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Vandebroek is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żulewski zal de hoekschop nemen. Tomajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 65%, Fc.Poiana 35%.
Sportul Studentesc - Fc.Poiana 2:5