Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Regie
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5806
Sportul Studentesc ciresarii
x-ulescu Tactiek rnr5
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
44.4 gemiddelde waardering 49.3
matig Schieten goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


14e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson met een sublieme pass. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - ciresarii 1:0

43e minuut.
Littlejohn passt de bal met de wreef. Lipnicki rent richting de bal. Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 55%, ciresarii 45%.
Sportul Studentesc - ciresarii 1:0

46e minuut.
Oasenegre komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Jelescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nilă kopt de bal weg. Mösler heeft problemen om de bal te vangen. Mösler haalt uit met een fantastische trap. Mareş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportul Studentesc - ciresarii 1:1

60e minuut.
Udu geeft een hoge lob. Mösler kopt de bal weg. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă draait met de bal, schiet en ... Król werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - ciresarii 1:2

63e minuut.
Daar is Lipnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Þráinnsson is nu in balbezit. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Udu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Þráinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelson geeft de bal voor. Oasenegre bokst de bal weg.

70e minuut.
Ştefan kopt de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă geeft een lange en hoge pass. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lipnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan passt de bal in één keer door. Daar is Tascău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Król probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - ciresarii 1:3

86e minuut.
Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahwin verovert de bal door een tackle van achteren. Syahwin passt de bal zonder na te denken. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ... Król probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 62%, ciresarii 38%.
Sportul Studentesc - ciresarii 1:3