Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: NOWA ERA Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2208
NOWA ERA Bitcoin
424 zmieniona Tactiek 451
51% Balbezit 49%
23% Spel op eigen helft 77%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 45.7
incredible Schieten adequate
formidable Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Sitek is nu in balbezit. Sitek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ośródka de bal onder controle te krijgen. Ługowicz geeft de bal voor. Parviainen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sitek onderschept slim de pass. Sitek passt de bal met de wreef. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Bitcoin 1:0

28e minuut.
Sitek probeert naar een medespeler te passen. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz passt de bal in één keer door. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Prusak rent richting de bal. Sitek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitek passt de bal zonder na te denken. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz schiet op doel. Gorącawoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Szydłowski passt de bal zonder na te denken. Parviainen heeft problemen om de bal te vangen. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski geeft een lange en hoge pass. Ługowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Bitcoin 2:0

38e minuut.
Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas met een sublieme pass. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen draait met de bal, schiet en ... Gackowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas met een sublieme pass. Malesa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parviainen de bal. Parviainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Bitcoin 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWA ERA 18%, Bitcoin 82%.
NOWA ERA - Bitcoin 3:0

59e minuut.
Sitek is nu in balbezit. Sitek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stoparek de bal. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz draait met de bal, schiet en ... Gorącawoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Bitcoin 4:0

61e minuut.
Sitek met een sublieme pass. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz passt de bal met de wreef. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen schiet op doel. Gorącawoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Chwieduk is nu in balbezit. Chwieduk geeft de bal voor. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen draait met de bal, schiet en ... Gorącawoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Bitcoin 5:0

68e minuut.
Malesa rent richting de bal. Malesa probeert naar een medespeler te passen. Gailiušas rent richting de bal. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap. Gorącawoda bokst de bal weg.

69e minuut.
Szydłowski met een snelle inworp. Prusak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parviainen. Parviainen krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Szydłowski is nu in balbezit. Szydłowski geeft een lange en hoge pass. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz schiet op doel. Gorącawoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Bitcoin 6:0

79e minuut.
Parviainen probeert naar een medespeler te passen. Sitek rent richting de bal. Sitek passt de bal met de wreef. Malesa geeft een hoge lob. Ługowicz springt en kopt de bal. Gorącawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Malesa is nu in balbezit. Malesa geeft een lange en hoge pass. Stoparek heeft problemen om de bal te vangen. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWA ERA 27%, Bitcoin 73%.
NOWA ERA - Bitcoin 6:0