Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szőlősgyörök SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6728
Szőlősgyörök SC Lisbon FC
III: Tactiek normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Fernandes passt de bal zonder na te denken. State rent richting de bal. Dahar verovert de bal door een tackle van achteren. Dahar haalt uit met een fantastische trap. Pacheco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Lisbon FC 1:0

4e minuut.
Fernandes passt de bal met de wreef. Bruno is nu in balbezit. Bruno passt de bal met de wreef. Benson is nu in balbezit. Benson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Flintoff passt de bal zonder na te denken. Benson rent richting de bal. Gutek is nu in balbezit. Benson onderschept slim de pass. Benson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Brown geeft een lange en hoge pass. Birtig geeft een lange en hoge pass. Dahar kopt de bal weg. Olalde rent richting de bal. Olalde geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Benson onderschept slim de pass. Benson haalt uit met een fantastische trap. Gutek probeert de bal aan de voet te houden. Dahar rent richting de bal. Dahar haalt uit met een fantastische trap. Pacheco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benson rent richting de bal. Samardžić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dahar neemt de penalty, wat een uithaal! Pacheco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Benson heeft problemen om de bal te vangen. Olalde rent richting de bal. Olalde passt de bal zonder na te denken. Zywica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zywica geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bürringer geeft een hoge lob. Benson heeft problemen om de bal te vangen. Gutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson verovert de bal door een tackle van achteren. Benson draait met de bal, schiet en ... Pacheco bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brown rent richting de bal. Brown geeft de bal voor. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson schiet op doel. Samardžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gutek geeft een hoge lob. Brown kopt de bal weg. Klungelig pakt Samardžić de bal. Dahar rent richting de bal. Dahar haalt uit met een fantastische trap. Pacheco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
CampbeII probeert naar een medespeler te passen. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes geeft een lange en hoge pass. Benson is nu in balbezit. Benson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Lisbon FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 44%, Lisbon FC 56%.
Szőlősgyörök SC - Lisbon FC 2:0

46e minuut.
Milne komt het veld opgelopen. Hobbock komt het veld opgelopen. Nõlvak komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Fernandes passt de bal in één keer door. Hobbock rent richting de bal. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Samardžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Lisbon FC 3:0

60e minuut.
Płonka rent richting de bal. Comaro begaat een overtreding. Płonka raakt geblesseerd tijdens het duel. State zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. CampbeII kopt de bal weg. Płonka rent richting de bal. Płonka schiet op doel. Ogbeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Daar is Bürringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürringer passt de bal met de wreef. State is nu in balbezit. Dahar verovert de bal door een tackle van achteren. Dahar schiet op doel. Pacheco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Pacheco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Haye rent richting de bal. Haye geeft een hoge lob. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Samardžić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pacheco niet meer kan verder spelen. Bartolozzi komt het veld opgelopen. Haye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hobbock zijn tegenspeler op de grond. Hobbock krijgt een gele kaart.

80e minuut.
State speelt de bal door. Fernandes geeft een hoge lob. Hobbock rent richting de bal. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nõlvak heeft problemen om de bal te vangen. Lalaounis probeert naar een medespeler te passen. Hobbock rent richting de bal. Dahar is nu in balbezit. Dahar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Płonka probeert de bal aan de voet te houden. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolozzi probeert naar een medespeler te passen. Milne geeft een lange en hoge pass. Hobbock maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 31%, Lisbon FC 69%.
Szőlősgyörök SC - Lisbon FC 3:0