Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cobra Arena 2007
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6647
A.C. Cobra trenzy
523 Tactiek Terza
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 32.9
excellent Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Trocello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paris komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Levantino geeft een lange en hoge pass. Paraboni kopt de bal weg. Klungelig pakt Voltolini de bal. Voltolini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Câţanu de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Voltolini zal de hoekschop nemen. Contu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - trenzy 1:0

8e minuut.
Paraboni geeft een hoge lob. Levantino is nu in balbezit. Levantino geeft de bal voor. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Voltolini speelt de bal door. Pitran rent richting de bal. Pitran probeert naar een medespeler te passen. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Pitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - trenzy 2:0

22e minuut.
Daar is Paris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitran is nu in balbezit. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Pitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Câţanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Poratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitto bokst de bal weg.

25e minuut.
Arcangioli passt de bal zonder na te denken. Voltolini is nu in balbezit. Voltolini met een sublieme pass. Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu geeft een hoge lob. Pitto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Voltolini verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolini geeft de bal voor. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu haalt uit met een fantastische trap. Pitto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Voltolini zal de hoekschop nemen. Contu controleert de bal met de borst. Contu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - trenzy 3:0

40e minuut.
Creda verovert de bal door een tackle van achteren. Creda geeft een hoge lob. Contu is nu in balbezit. Klungelig pakt Contu de bal. Contu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Contu rent richting de bal. Poratto is nu in balbezit. Contu onderschept slim de pass. Contu schiet op doel. Pitto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - trenzy 4:0

44e minuut.
Tirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirelli probeert naar een medespeler te passen. Paris probeert naar een medespeler te passen. Contu rent richting de bal. Contu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 31%, trenzy 69%.
A.C. Cobra - trenzy 4:0

48e minuut.
Creda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ferrazzano de bal. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Pitto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - trenzy 5:0

55e minuut.
Poratto verovert de bal door een tackle van achteren. Poratto probeert naar een medespeler te passen. Pezzato is nu in balbezit. Pezzato draait met de bal, schiet en ... Marmeggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - trenzy 5:1

57e minuut.
Levantino geeft een lange en hoge pass. Pettoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pitran rent richting de bal. Pitran schiet op doel. Pitto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - trenzy 6:1

60e minuut.
Levantino rent richting de bal. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini met een sublieme pass. Pitran rent richting de bal. Pitran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Arcangioli kopt de bal weg. Paris rent richting de bal. Paris passt de bal met de wreef. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu draait met de bal, schiet en ... Pitto bokst de bal weg.

62e minuut.
Paris geeft een hoge lob. Contu rent richting de bal. Contu geeft een hoge lob. Pitran rent richting de bal. Pitran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Voltolini passt de bal in één keer door. Pitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitran passt de bal met de wreef. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Pitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Paris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paris probeert naar een medespeler te passen. Contu rent richting de bal. Contu schiet op doel. Pitto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - trenzy 7:1

78e minuut.
Voltolini speelt de bal door. Paris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paris passt de bal in één keer door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 22%, trenzy 78%.
A.C. Cobra - trenzy 7:1