Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BB-BOY Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3370
BB-BOY FC RisingForce
pakki Tactiek Finaaliin asti
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 33.4
very good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Palmunen is nu in balbezit. Smeds onderschept slim de pass. Smeds passt de bal met de wreef. Tihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kotka geeft een hoge lob. Kallunki kopt de bal weg. Leimu rent richting de bal. Tihinen is nu in balbezit. Tihinen schiet op doel. Halmesarka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Saraneva is nu in balbezit. Saraneva passt de bal met de wreef. Tihinen is nu in balbezit. Tihinen schiet op doel. Halmesarka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

18e minuut.
Hourula verovert de bal door een tackle van achteren. Perttilä is nu in balbezit. Perttilä speelt de bal door. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC RisingForce 0:1

20e minuut.
Palmunen rent richting de bal. Tarkkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkkala passt de bal in één keer door. Tuomaala is nu in balbezit. Tuomaala haalt uit met een fantastische trap. Halmesarka bokst de bal weg. Leppäkorpi heeft problemen om de bal te vangen. Tuomaala is nu in balbezit. Tuomaala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BB-BOY - FC RisingForce 1:1

27e minuut.
Palmunen passt de bal in één keer door. Aromäki rent richting de bal. Met opzet legt Smeds zijn tegenspeler op de grond. Smeds krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Leimu verovert de bal door een tackle van achteren. Leimu probeert naar een medespeler te passen. Tuomaala rent richting de bal. Tihinen rent richting de bal. Tihinen haalt uit met een fantastische trap. Halmesarka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mild heeft problemen om de bal te vangen. Leimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihinen draait met de bal, schiet en ... Halmesarka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC RisingForce 2:1

45e minuut.
Koskivirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraneva is nu in balbezit. Saraneva geeft een lange en hoge pass. Tuomaala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomaala schiet op doel. Halmesarka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC RisingForce 3:1

45e minuut.
Kauramäki komt het veld opgelopen. Kari komt het veld opgelopen. Dules komt het veld opgelopen. Syvänperä komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 54%, FC RisingForce 46%.
BB-BOY - FC RisingForce 3:1

47e minuut.
Dules geeft de bal voor. Tihinen rent richting de bal. Tihinen passt de bal zonder na te denken. Tuomaala rent richting de bal. Tuomaala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Leimu onderschept slim de pass. Leimu speelt de bal door. Tihinen is nu in balbezit. Tihinen draait met de bal, schiet en ... Halmesarka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dules probeert naar een medespeler te passen. Leimu rent richting de bal. Leimu speelt de bal door. Tihinen rent richting de bal. Tihinen schiet op doel. Halmesarka bokst de bal weg.

55e minuut.
Leimu onderschept slim de pass. Leimu passt de bal zonder na te denken. Tihinen is nu in balbezit. Tihinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC RisingForce 4:1

57e minuut.
Friman rent richting de bal. Friman passt de bal zonder na te denken. Mild probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tihinen is nu in balbezit. Tihinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leimu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tihinen springt en kopt de bal. Halmesarka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuomaala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomaala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC RisingForce 5:1

60e minuut.
Tihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mild is nu in balbezit. Tihinen verovert de bal door een tackle van achteren. Tihinen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC RisingForce 6:1

72e minuut.
Kari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kari passt de bal met de wreef. Tihinen rent richting de bal. Tihinen schiet op doel. Halmesarka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC RisingForce 7:1

79e minuut.
Palmunen passt de bal met de wreef. Daar is Leimu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leimu passt de bal met de wreef. Tuomaala is nu in balbezit. Tuomaala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuomaala rent richting de bal. Tuomaala schiet op doel. Halmesarka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC RisingForce 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 47%, FC RisingForce 53%.
BB-BOY - FC RisingForce 8:1