Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C.INTER Bucuresti Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 689
F.C.INTER Bucuresti @DaMuffinMan…….
Johny2016 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 63.2
outstanding Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Kondrk met een sublieme pass. Roztworowski probeert naar een medespeler te passen. Horn heeft problemen om de bal te vangen. Burraça bereikt de bal nog maar net als eerste. Burraça haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Jawachi rent richting de bal. Udroiu onderschept slim de pass. Udroiu schiet op doel. Venetidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zərbəliyev passt de bal zonder na te denken. Beaumont is nu in balbezit. Phelps is nu in balbezit. Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson probeert naar een medespeler te passen. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Alanović verovert de bal door een tackle van achteren. Horn is nu in balbezit. Horn met een sublieme pass. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu schiet op doel. Venetidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kondrk probeert naar een medespeler te passen. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete geeft de bal voor. Udroiu heeft problemen om de bal te vangen. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Venetidis bokst de bal weg.

17e minuut.
Lăcustă passt de bal met de wreef. Moromete rent richting de bal. Moromete passt de bal zonder na te denken. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. Venetidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Beaumont heeft problemen om de bal te vangen. Beaumont kopt de bal weg. Horn met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Udroiu de bal onder controle te krijgen. Udroiu schiet op doel. Venetidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Skrzypek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bell geeft de bal voor. Horn met een sublieme pass. Udroiu rent richting de bal. Udroiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Phelps probeert de bal aan de voet te houden. Burraça bereikt de bal nog maar net als eerste. Burraça draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Roztworowski speelt de bal door. Udroiu rent richting de bal. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jawachi de bal onder controle te krijgen. Venetidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - @DaMuffinMan……. 1:0

42e minuut.
Lăcustă onderschept slim de pass. Lăcustă geeft een lange en hoge pass. Udroiu rent richting de bal. Udroiu schiet op doel. Jawachi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Grayson kopt de bal weg. Lăcustă rent richting de bal. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.INTER Bucuresti 44%, @DaMuffinMan……. 56%.
F.C.INTER Bucuresti - @DaMuffinMan……. 1:0

49e minuut.
Moromete probeert naar een medespeler te passen. Udroiu rent richting de bal. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Jawachi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Venetidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - @DaMuffinMan……. 2:0

50e minuut.
Horn probeert naar een medespeler te passen. Kondrk rent richting de bal. Kondrk passt de bal in één keer door. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - @DaMuffinMan……. 3:0

58e minuut.
Daar is Giesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesen probeert naar een medespeler te passen. Burraça speelt de bal door. Daar is Beaumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrk verovert de bal door een tackle van achteren. Kondrk passt de bal zonder na te denken. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Venetidis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - @DaMuffinMan……. 4:0

70e minuut.
Kist komt het veld opgelopen. Delamare komt het veld opgelopen. Meleşteu komt het veld opgelopen. Germano komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Matassano met een snelle inworp. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist passt de bal met de wreef. Delamare bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamare geeft een lange en hoge pass. Paal!

89e minuut.
Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski verovert de bal door een tackle van achteren. Delamare speelt de bal door. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu schiet op doel. Venetidis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.INTER Bucuresti 55%, @DaMuffinMan……. 45%.
F.C.INTER Bucuresti - @DaMuffinMan……. 4:0