Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wengia Beerodolensis Brighton & Hove Albion
dad Tactiek Ticino
58% Balbezit 42%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 29.9
very good Schieten adequate
average Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Piechota de bal onder controle te krijgen. Sim is nu in balbezit. Sim passt de bal zonder na te denken. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Brighton & Hove Albion 0:1

6e minuut.
de Loro met een sublieme pass. Goleniec is nu in balbezit. Danzer begaat een overtreding. Goleniec moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Goleniec kan niet meer verder spelen. Soete komt het veld opgelopen. Elstad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulgarín komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Daar is Piechota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechota probeert naar een medespeler te passen. de Loro speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Danzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Danzer geeft een lange en hoge pass. Văcăroiu met een sublieme pass. Hubacher rent richting de bal. Hubacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bełtek rent richting de bal. Bełtek passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Brighton & Hove Albion 0:2

20e minuut.
Clénin speelt de bal door. Rieder is nu in balbezit. Bełtek onderschept slim de pass. Clénin verovert de bal door een tackle van achteren. Clénin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Caragiale met een sublieme pass. Amatller rent richting de bal. Amatller speelt de bal door. Soete rent richting de bal. Soete draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 54%, Brighton & Hove Albion 46%.
FC Wengia Beerodolensis - Brighton & Hove Albion 0:2

51e minuut.
Jordi verovert de bal door een tackle van achteren. Bełtek rent richting de bal. Bełtek passt de bal met de wreef. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cherek met een harde bal richting middenveld. Smyth kopt de bal weg. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin schiet op doel. Smolarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Brighton & Hove Albion 1:2

54e minuut.
Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale passt de bal zonder na te denken. Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Soete draait met de bal, schiet en ... Cherek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Brighton & Hove Albion 1:3

57e minuut.
Smolarek probeert naar een medespeler te passen. Sim kopt de bal weg. Nalbandyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hubacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sim kopt de bal weg. Clénin controleert de bal met de borst. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin rent richting de bal. Clénin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rieder met een sublieme pass. Daar is Clénin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clénin passt de bal in één keer door. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
de Loro verovert de bal door een tackle van achteren. de Loro geeft een lange en hoge pass. Soete kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Franco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Topolewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 52%, Brighton & Hove Albion 48%.
FC Wengia Beerodolensis - Brighton & Hove Albion 1:3