Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Wernerclub Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2100
Wernerclub FACA FC
451 Tactiek rumenigue
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Švista onderschept slim de pass. Švista probeert naar een medespeler te passen. Arató is nu in balbezit. Tejada rent richting de bal. Tejada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kuril raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galikowski komt het veld opgelopen. Pouliakos met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Šarkinas de bal. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Camacho geeft een lange en hoge pass. Daar is Ditrichas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató passt de bal in één keer door. Šarkinas is nu in balbezit. Tejada onderschept slim de pass. Tejada schiet op doel. Sadowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:1

20e minuut.
Švista passt de bal in één keer door. Šarkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada schiet op doel. Sadowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:2

20e minuut.
Inworp. Marchetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang geeft de bal voor. Arató springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sadowski trapt de bal weg. Camacho kopt de bal weg. Galikowski is nu in balbezit. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ditrichas is nu in balbezit. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada passt de bal zonder na te denken. Švista heeft problemen om de bal te vangen. Švista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:3

27e minuut.
Tejada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šarkinas de bal onder controle te krijgen. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:4

28e minuut.
Šarkinas met een harde bal richting middenveld. Camacho kopt de bal weg. Klungelig pakt Ditrichas de bal. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada draait met de bal, schiet en ... Sadowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arató rent richting de bal. Arató schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Švista de bal. Švista draait met de bal, schiet en ... Sadowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Fernández Gregorio kopt de bal weg. Marchetti is nu in balbezit. Marchetti geeft een lange en hoge pass. Tejada maakt een snoekduik en kopt de bal. Sadowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:5

33e minuut.
Podlipskas is nu in balbezit. Podlipskas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalfuyang geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kalfuyang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arató de bal. Ditrichas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arató is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tejada neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:6

41e minuut.
Meschyan geeft een lange en hoge pass. Švista kopt de bal weg. Galikowski heeft problemen om de bal te vangen. Arató rent richting de bal. Arató schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wernerclub 82%, FACA FC 18%.
Wernerclub - FACA FC 0:6

47e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Camacho geeft de bal voor. Tejada kopt de bal weg. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. Sadowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galikowski speelt de bal door. Šarkinas heeft problemen om de bal te vangen. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Galikowski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Eucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski speelt de bal door. Eucher speelt de bal door. Klungelig pakt Švista de bal. Švista draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:7

52e minuut.
Rüya komt het veld opgelopen. De Santo komt het veld opgelopen. Beštar komt het veld opgelopen. Puzzovio komt het veld opgelopen. Tymrowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Vanbogaert is nu in balbezit. Kalfuyang onderschept slim de pass. Kalfuyang geeft de bal voor. Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Eucher rent richting de bal. Eucher passt de bal in één keer door. Arató is nu in balbezit. Arató geeft een hoge lob. Beštar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski probeert naar een medespeler te passen. Camacho kopt de bal weg. Daar is Puzzovio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap. Sadowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:8

65e minuut.
Galikowski rent richting de bal. Kalfuyang onderschept slim de pass. Kalfuyang passt de bal met de wreef. Daar is Beštar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beštar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Rüya geeft een lange en hoge pass. Ditrichas is nu in balbezit. Puzzovio verovert de bal door een tackle van achteren. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:9

68e minuut.
Daar is García Menéndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khokhlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató verovert de bal door een tackle van achteren. Arató draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:10

75e minuut.
Bugryn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho geeft een hoge lob. Puzzovio kopt de bal weg. Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar draait met de bal, schiet en ... Sadowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ditrichas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:11

76e minuut.
Vanbogaert speelt de bal door. Khokhlov is nu in balbezit. Puzzovio rent richting de bal. Arató is nu in balbezit. Arató draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Šarkinas is nu in balbezit. Šarkinas geeft de bal voor. Inworp. Kalfuyang met de inworp. Eucher geeft een lange en hoge pass. Sadowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Klungelig pakt Beštar de bal. Šarkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar onderschept slim de pass. Beštar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:12

84e minuut.
Kalfuyang speelt de bal door. Beštar rent richting de bal. Beštar geeft een lange en hoge pass. Puzzovio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - FACA FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wernerclub 78%, FACA FC 22%.
Wernerclub - FACA FC 0:13