Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Wenax Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1332
Wenax HaoNguyen
Taktyka433 Tactiek HN_A
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
34.3 gemiddelde waardering 44.7
redelijk Schieten goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen solide


18e minuut.
Raspudić is nu in balbezit. Raspudić passt de bal in één keer door. Seńkowski met een sublieme pass. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - HaoNguyen 0:1

22e minuut.
Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski met een sublieme pass. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak schiet op doel. Erazim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wenax - HaoNguyen 1:1

25e minuut.
Hellstén bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice met een sublieme pass. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro speelt de bal door. Klungelig pakt Melon de bal. Melon draait met de bal, schiet en ... Sulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - HaoNguyen 1:2

36e minuut.
Gościniak rent richting de bal. Gościniak passt de bal zonder na te denken. Kulikowski probeert de bal aan de voet te houden. Melon rent richting de bal. Melon haalt uit met een fantastische trap. Sulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - HaoNguyen 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wenax 42%, HaoNguyen 58%.
Wenax - HaoNguyen 1:3

46e minuut.
Grajek komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hellstén onderschept slim de pass. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski speelt de bal door. Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wenax - HaoNguyen 1:4

79e minuut.
Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski speelt de bal door. Hellstén onderschept slim de pass. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon haalt uit met een fantastische trap. Sulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ferraris geeft een lange en hoge pass. Melon kopt de bal weg. Klungelig pakt Hellstén de bal. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wenax 56%, HaoNguyen 44%.
Wenax - HaoNguyen 1:4