Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CORRADIANA2. O Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2998
CORRADIANA2. O rovattila
442 modificata Tactiek meno aggressivi
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 4
60.9 gemiddelde waardering 40
formidable Schieten good
excellent Passen weak
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Deschacht probeert naar een medespeler te passen. Grella is nu in balbezit. Grella probeert naar een medespeler te passen. Martignon rent richting de bal. Martignon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Şnaider speelt de bal door. Aromando kopt de bal weg. Manuszak heeft problemen om de bal te vangen. Pignone del Carretto rent richting de bal. Pignone del Carretto schiet op doel. Drhlík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Grella is nu in balbezit. Grella passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martignon de bal. Martignon draait met de bal, schiet en ... Şnaider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - rovattila 1:0

14e minuut.
Daar is Bacigalupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacigalupi met een sublieme pass. Martignon is nu in balbezit. Martignon haalt uit met een fantastische trap. Şnaider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - rovattila 2:0

17e minuut.
Kouici geeft een hoge lob. Deschacht kopt de bal weg. Martignon is nu in balbezit. Martignon haalt uit met een fantastische trap. Şnaider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - rovattila 3:0

24e minuut.
Fedorca verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grella met een snelle inworp. Deschacht geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Deschacht onderschept slim de pass. Deschacht geeft de bal voor. Grella kopt de bal weg. Martignon rent richting de bal. Martignon schiet op doel. Şnaider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - rovattila 4:0

29e minuut.
Colomé rent richting de bal. Colomé geeft een hoge lob. Răboj rent richting de bal. Răboj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - rovattila 5:0

38e minuut.
Deschacht controleert de bal met de borst. Briceño met een sublieme pass. Martignon is nu in balbezit. Martignon schiet op doel. Şnaider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - rovattila 6:0

42e minuut.
Briceño neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Tărăşilă de bal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco speelt de bal door. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Filadelfi geeft een hoge lob. Inworp. Grella met een snelle inworp. Martignon rent richting de bal. Martignon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - rovattila 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 38%, rovattila 62%.
CORRADIANA2. O - rovattila 7:0

48e minuut.
Martignon is nu in balbezit. Fedorca rent richting de bal. Martignon onderschept slim de pass. Martignon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi verovert de bal door een tackle van achteren. García Tinchi speelt de bal door. Răboj is nu in balbezit. Răboj draait met de bal, schiet en ... Şnaider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bratkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răboj is nu in balbezit. Răboj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - rovattila 8:0

66e minuut.
Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă geeft de bal voor. Grella bereikt de bal nog maar net als eerste. Grella heeft problemen om de bal te vangen. Grella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bacigalupi probeert naar een medespeler te passen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tărăşilă krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Manuszak geeft een hoge lob. Colomé rent richting de bal. Martignon verovert de bal door een tackle van achteren. Martignon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - rovattila 9:0

86e minuut.
Răboj rent richting de bal. Fedorca verovert de bal door een tackle van achteren. Martignon onderschept slim de pass. Martignon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 43%, rovattila 57%.
CORRADIANA2. O - rovattila 9:0