Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stamford Bridge Iskrzynia
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4032
Chelsea Londyn Iskrzynia KS Pawłokoma
superxD Tactiek Bezpieczna
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 51.4
formidabel Schieten redelijk
goed Passen goed
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Novak is nu in balbezit. Novak geeft de bal voor. Krajnc rent richting de bal. Luxemburgo verovert de bal door een tackle van achteren. Luxemburgo schiet op doel. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - KS Pawłokoma 0:1

5e minuut.
Grubizna trapt de bal weg. Hrovatin kopt de bal weg. Krajnc bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo onderschept slim de pass. Luxemburgo draait met de bal, schiet en ... Grubizna bokst de bal weg. Grubizna speelt de bal door. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo onderschept slim de pass. Luxemburgo haalt uit met een fantastische trap. Grubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo draait met de bal, schiet en ... Grubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo haalt uit met een fantastische trap. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Inworp. Hrovatin met de inworp. Zandío is nu in balbezit. Klungelig pakt Zandío de bal. Zandío schiet op doel. Grubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Inworp. Schoofs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrovatin is nu in balbezit. Petrin onderschept slim de pass. Petrin schiet op doel. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 60%, KS Pawłokoma 40%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - KS Pawłokoma 0:1

52e minuut.
Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puhalović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Luxemburgo probeert de bal aan de voet te houden. Branecki met een sublieme pass. Buter kan de bal niet met de borst controleren. Jendrúch rent richting de bal. Jendrúch draait met de bal, schiet en ... Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Krajnc geeft de bal voor. Inworp. Zandío met de inworp. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Branecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Elyakmaz geeft een hoge lob. Hrovatin kopt de bal weg. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Londyn Iskrzynia - KS Pawłokoma 1:1

75e minuut.
Hrovatin is nu in balbezit. Elyakmaz onderschept slim de pass. Elyakmaz heeft problemen om de bal te vangen. Elyakmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - KS Pawłokoma 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 52%, KS Pawłokoma 48%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - KS Pawłokoma 1:2