Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Iras Plon Garbatka Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5272
Iras Plon Garbatka Yokohama Shikas
iras3 Tactiek 円造
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
43 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Olszański is nu in balbezit. Met opzet legt Bilgin zijn tegenspeler op de grond. Olszański raakt geblesseerd tijdens het duel. Olszański met een snel genomen vrije trap. Chiţac springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Bilgin de bal. Olszański is nu in balbezit. Olszański passt de bal zonder na te denken. Anegrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Anegrund draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Yokohama Shikas 1:0

15e minuut.
Martina verovert de bal door een tackle van achteren. Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Łasocha met een sublieme pass. Gounaris is nu in balbezit. Gounaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Peikov is nu in balbezit. Chiţac onderschept slim de pass. Murdzak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Murdzak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş met een sublieme pass. Stolarz rent richting de bal. Stolarz geeft een hoge lob. Martina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sucală bokst de bal weg.

20e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersen Madsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łasocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Kızılateş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilgin met een snelle inworp. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha geeft een hoge lob. Gounaris controleert de bal met de borst. Sucală probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Peikov geeft een lange en hoge pass. Martina is nu in balbezit. Korff begaat een overtreding. Korff krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Peikov de bal. Peikov passt de bal in één keer door. Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański geeft een lange en hoge pass. Nabeel springt en kopt de bal. Galatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 45%, Yokohama Shikas 55%.
Iras Plon Garbatka - Yokohama Shikas 1:0

46e minuut.
Czwartek komt het veld opgelopen. Kehiha komt het veld opgelopen. Şərifov komt het veld opgelopen. Ongkapin komt het veld opgelopen. Charłampowicz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bilgin speelt de bal door. Czwartek rent richting de bal. Czwartek geeft de bal voor. Gounaris is nu in balbezit. Gounaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Olszański passt de bal in één keer door. Kehiha speelt de bal door. Şərifov probeert naar een medespeler te passen. Anegrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Anegrund draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pedersen Madsen is nu in balbezit. Pedersen Madsen probeert naar een medespeler te passen. Şərifov probeert naar een medespeler te passen. Ongkapin rent richting de bal. Ongkapin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Galatis met een harde bal richting middenveld. Ochódzki kopt de bal weg. Kehiha probeert de bal met de borst te controleren. Kehiha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Łasocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łasocha geeft een lange en hoge pass. Czwartek heeft problemen om de bal te vangen. Gounaris is nu in balbezit. Gounaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 51%, Yokohama Shikas 49%.
Iras Plon Garbatka - Yokohama Shikas 1:0