Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Lawrence Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10760
FC Harambe Baragajul
4132 V2R Tactiek ood
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 45.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Gajdziński met een sublieme pass. Fontora rent richting de bal. Fontora passt de bal zonder na te denken. Fajar rent richting de bal. Fajar draait met de bal, schiet en ... Mynarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Soejandri kopt de bal weg. Peñaloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaloza passt de bal in één keer door. Soejandri probeert de bal met de borst te controleren. Soejandri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kozar heeft problemen om de bal te vangen. Nandang is nu in balbezit. Zino verovert de bal door een tackle van achteren. Zino geeft de bal voor. Kay springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Żądlak onderschept slim de pass. Zino onderschept slim de pass. Zino met een sublieme pass. Klungelig pakt Kay de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Avigliano controleert de bal met de borst. Gajdziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avigliano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meeuws zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kozar kopt de bal weg. Alzugaray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Szustecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baragajul 1:0

22e minuut.
Wingert verovert de bal door een tackle van achteren. Wingert geeft de bal voor. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Alzugaray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baragajul 2:0

28e minuut.
Wingert passt de bal met de wreef. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gajdziński krijgt een gele kaart. Kozar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kay neemt zijn aanloop. Alzugaray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baragajul 3:0

30e minuut.
Mioso geeft de bal voor. Żądlak is nu in balbezit. Żądlak geeft een lange en hoge pass. Fajar rent richting de bal. Fajar schiet op doel. Mynarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Kay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay geeft de bal voor. Precel is nu in balbezit. Kozar verovert de bal door een tackle van achteren. Kozar schiet op doel. Alzugaray bokst de bal weg. Klungelig pakt Kay de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baragajul 4:0

36e minuut.
Zino verovert de bal door een tackle van achteren. Zino probeert naar een medespeler te passen. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baragajul 5:0

43e minuut.
Doeltrap. Alzugaray trapt de bal weg. Meeuws kopt de bal weg. Kozar is nu in balbezit. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Alzugaray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kay rent richting de bal. Kay geeft de bal voor. Daar is Precel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kay stond buitenspel. Barral Torres komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 48%, Baragajul 52%.
FC Harambe - Baragajul 5:0

63e minuut.
Avigliano geeft een hoge lob. Kay kopt de bal weg. Żądlak heeft problemen om de bal te vangen. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Alzugaray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zino is nu in balbezit. Zino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baragajul 6:0

66e minuut.
Barral Torres passt de bal met de wreef. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kay komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Spyrka geeft de bal voor. Kozar kopt de bal weg. Szustecki rent richting de bal. Kay onderschept slim de pass. Kay haalt uit met een fantastische trap. Alzugaray bokst de bal weg. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Avigliano passt de bal in één keer door. Kay rent richting de bal. Zino speelt de bal door. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar draait met de bal, schiet en ... Alzugaray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baragajul 7:0

79e minuut.
Daar is Kay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamashiro speelt de bal door. Salter is nu in balbezit. Salter geeft een hoge lob. Kay krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 35%, Baragajul 65%.
FC Harambe - Baragajul 7:0