Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: buddie Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13407
buddie HFC Haarlem
jos Tactiek Jos
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
22 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten average
good Passen average
weak Verdedigen average


6e minuut.
Winter haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Pluijmen trapt de bal weg. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Strijbosch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Strijbosch met een sublieme pass. Winter kopt de bal weg. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winter met de inworp. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kist met een sublieme pass. van der Wal is nu in balbezit. van der Wal probeert naar een medespeler te passen. Thomée heeft problemen om de bal te vangen. Thomée schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thomée rent richting de bal. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buddie - HFC Haarlem 1:1

18e minuut.
Winter kopt de bal weg. Strijbosch met een sublieme pass. Cosma rent richting de bal. Winter verovert de bal door een tackle van achteren. Winter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strijbosch met een harde bal richting middenveld. Winter is nu in balbezit. Winter haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 2:1

27e minuut.
Sporkslede schiet op doel. Strijbosch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Doeltrap. Strijbosch trapt de bal weg van het doel. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Sporkslede met de inworp. Kist is nu in balbezit. Kist draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 3:1

43e minuut.
Inworp. Sporkslede met de inworp. Sporkslede rent richting de bal. Winter onderschept slim de pass. Winter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 53%, HFC Haarlem 47%.
buddie - HFC Haarlem 4:1

48e minuut.
Bakkati is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winter. Bakkati raakt geblesseerd tijdens het duel. Marsman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Winter de bal. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter verovert de bal door een tackle van achteren. Winter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pluijmen trapt de bal weg. Sporkslede kopt de bal weg. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Strijbosch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 4:2

57e minuut.
Winter met een sublieme pass. Inworp. Sporkslede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dijk rent richting de bal. Dijk draait met de bal, schiet en ... Pluijmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Winter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 4:3

74e minuut.
Inworp. Winter met de inworp. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Strijbosch trapt de bal weg. Kist rent richting de bal. Kist schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sporkslede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Wal is nu in balbezit. van der Wal probeert naar een medespeler te passen. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Winter rent richting de bal. Winter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 5:3

85e minuut.
Marsman geeft de bal voor. Inworp. Winter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strijbosch probeert naar een medespeler te passen. Thomée rent richting de bal. Thomée schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thomée rent richting de bal. Thomée draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 49%, HFC Haarlem 51%.
buddie - HFC Haarlem 6:3